Whirlpool - condens droger - DDLX 90112

€ 329,00
1044sinds 16 mar. '24, 19:17
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt

Beschrijving

Type wasdroger Condens droger

Maximaal vulgewicht drogen 9 kg

Energieklasse B

Maximaal geluidsniveau 70 dB

Condens afvoer

Opvang in reservoir, Via waterafvoer

Zelfreinigende condensor Nee

Diepte 65,9 cm

6 maanden garantie. Lees garantie bepalingen ()
Gratis geleverd door heel Nederland.


Je fris gewassen kleding drogen op een droogrek hoeft vanaf nu echt niet meer. Nee, daar heb je de De Whirlpool DDLX90112 voor die je wasgoed droogt met een 6de zintuig. Doordat je wasgoed met de grootste wordt gedroogd blijft het langer als nieuw. Sensoren meten constant de vochtigheidsgraad en passen het droogprogramma hier automatisch op aan. De RVS trommel draait door het WaveMotion-systeem in meerdere richtingen, zodat je wasgoed gelijkmatig droogt. En door de 9 kg grote trommel met InfiniteCare wordt slijtage aan je kleding voorkomen. En met de startuitstel functie start de Whirlpool DDLX90112 tot 9 uur later met drogen. Zo is je wasgoed droog op het moment dat het jou uitkomt.
CONDENSDROGERS VAN WHIRLPOOL:
De wasdrogers van Whirlpool bieden perfecte resultaten: de drogers behandelen zelfs delicate stoffen met de grootste zorg. Deze DDLX90112 is van de nieuwe generatie wasdrogers en bieden een fantastisch droogresultaat. De SoftMove-technologie biedt aangepaste trommelbewegingen, afgestemd op uw soort wasgoed. Dit apparaat met veel speciale programma's voor onder andere jeans, zijde, sportkleding en delicate stoffen biedt het beste zorg voor je speciale wasgoed.
DISPLAY MET LCD WEERGAVE EN STARTUITSTEL. Deze Whirlpool condens droger is voorzien van een bedieningspaneel met LED weergave. Wanneer je de DDLX90112 in gebruik hebt kun je aan de LED aanduiding eenvoudig aflezen in welke fase het programma is. Ook geeft de droger aan wanneer het filter gereinigd moet worden en als het condens reservoir vol is. Dit reservoir zit bovenaan het apparaat. Een handige functie is de uitgestelde startfunctie, hiermee kan je zelf bepalen tot 12 uur van te voren bepalen wanneer u de machine wilt starten. Zo kan je de droger instellen dat deze klaar is wanneer je thuis komt van je werk, of je kan hem 's avonds in de daluren laten draaien.
SOFTMOVE TECHNOLOGIE De 6th Sense® De SoftMove-technologie zorgt met, speciaal op het soort wasgoed afgestemde trommelbewegingen, voor een betere distributie van kleding en een perfect droogresultaat. .






De machine heeft onderhoud gehad en is gereinigd & getest door onze ervaren monteurs.Tot 6 maanden garantie.Wanneer een product op voorraad is en je besteld op werkdagen voor 22.00 uur,dan kunnen we deze in de meeste gevallen binnen 1-3 werkdagen leveren.Nadat je de bestelling geplaatst hebt nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op om de bezorgdatum,tijd en de details van de levering te bespreken. De levering vindt plaats binnen een tijdvak van 2 uur.
Advertentienummer: a1499845791