Kantoorruimte te huur aan John M Keynesplein in Amsterdam

€ 2.300,00
1060sinds 13 aug. '22, 09:48
Deel via
of

Kenmerken

Oppervlakte39
BestemmingKantoorruimte
AanbodtypeHuur

Beschrijving

Meer informatie? Bekijk nú dit kantoor op onze website! SKEPP helpt je gratis met je zoektocht naar kantoorruimte in Amsterdam!

SKEPP is dé vergelijkingswebsite voor kantoorruimte

Kantoorruimte huren hoeft geen lastig en tijdrovend karwei te zijn. Als jij een aanvraag bij ons indient ontvang je op werkdagen binnen 1 uur reactie. Zo helpen we je direct met al jouw vragen over kantoorruimte. SKEPP stelt op basis van jouw wensen en behoeften een kantoorprofiel op. Zo kunnen we gemakkelijk op zoek naar (flex)werkplekken, kantoorkamers en kantoorruimten die bij jou passen. We bespreken het actieplan, beantwoorden al jouw vragen en we plannen direct een rondleiding in als je graag wilt kijken bij je toekomstige kantoor.

Hoezo een makelaar nodig? Kantoorruimte vergelijken kost niets!

De tijd dat je een makelaar nodig had om een kantoorruimte te vinden voor jou, is geweest. Maak ook dankbaar gebruik van de gratis vergelijkingsdienst van SKEPP. Geef aan voor hoeveel personen je kantoorruimte zoekt en wat je maximale budget is per maand. Onze vastgoedconsultants helpen je bovendien graag met al je vragen over huurcontracten en huurtermijnen en helpen je vrijblijvend met advies over een gave en representatieve kantoorinrichting.

Direct contact leggen? Onze vastgoedconsultants helpen je graag!

Bel naar 085-8770519
Stuur een mail naar info@skepp.com

PS Helaas kunnen wij schoonheidssalons, nagelstudio's, wimperstudio's en overige beauty bedrijven niet verder helpen bij het vinden van een passende (kantoor)ruimte.
Advertentienummer: a1445229517