Draaiende Horeca/Bubbletea/USA-Product Zaak ter overname

N.o.t.k.
359225sinds 11 sep. '23, 13:48
Deel via
of

Beschrijving

Bent u op zoek naar een unieke kans om een goed draaiende zaak Bubbletea delicatessen/horeca met USA producten over te nemen in de buurt van Rotterdam (Ridderkerk) ? Dan is dit uw goede kans, voor de snelle beslisser maken we goede deal!!

zaak biedt een divers en heerlijk assortiment aan eten en drinken, waaronder:
• Verse broodjes en burgers  met verschillende soorten beleg, zoals broodje gezond, chicken wrap, mexicano, grillworst, tonijn, ei, etc.
• Amerikaanse producten, zoals taki’s, hotdogs, prime, USA snoep, USA drinken, etc.
• Griekse tappa’s, zoals tzatziki, dolma’s, feta, olijven, hummus, etc.
• Verschillende Turkse baklava, zoals pistache, walnoot, chocolade, etc.
• Bubble tea.
• Luikse wafels, een Belgische lekkernij met poedersuiker, slagroom, chocolade, fruit, etc.
• Een brede assortiment aan warme dranken, zoals koffie, thee, chai en heel veel verschillende frisdrank. 

Een ander voordeel van onze zaak is dat wij gebruik maken van een kiosk in de zaak. Dit is een handig en modern systeem waarmee klanten zelf hun bestellingen kunnen plaatsen en betalen. Dit verhoogt de efficiëntie en vermindert de wachttijd voor de klanten en voor jou voordeel minder personeel aan de kassa nodig. Bovendien kunnen klanten ook online bestellen via Thuisbezorgd, UberEats en onze eigen website. Dit vergroot  bereik en verhoogt de omzet.

Zaak is gevestigd in een winkelcentrum met daaromheen bedrijven en scholen. Dit maakt het een ideaal locatie voor onze zaak, want wij hebben veel potentiële klanten in de buurt. Wij kunnen zowel de werknemers als de studenten voorzien van een lekkere lunch, een snelle snack of een verfrissend drankje.
zaak is ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Wij hebben een goede zichtbaarheid en een aantrekkelijke uitstraling in het winkelcentrum. Tegen over de zaak heb je grote winkels zoals lidl action jumbo HM enz, waardoor  veel aanloop. 

binnen en buiten zit plaatsen (overgedekt buiten)
alle inventaris is eigen bezit, niks op lease of huur
openings tijden 9:30 tot 18.30 , koop avond tot 20.00
je kunt de tijden eventueel verruimen tot 21.00 en na 21.00 alleen bezorging doen.

eventueel een andere concept in te richten of verder gaan met een franchise is ook mogelijk.

Een van de redenen waarom wij onze zaak willen verkopen is dat wij een baby op komst hebben. Wij zijn heel blij met dit nieuws, maar wij weten ook dat het niet valt te combineren met deze horecazaak. Wij willen graag meer tijd en aandacht besteden aan ons gezin en onze baby. Bovendien is het voor ons best ver reizen om elke dag naar de zaak te gaan. Wij wonen namelijk niet in Rotterdam, maar in een andere stad. Daarom hebben wij besloten om onze zaak te verkopen en een nieuwe start te maken.

Als u meer informatie wilt over onze zaak, kunt u ons bereiken op 0655164033. Wij staan u graag te woord en wij beantwoorden al uw vragen. U kunt ons ook een bericht sturen via marktplaats. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.Wij kijken uit naar uw reactie!
Advertentienummer: m2021299643