Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Citroen Berlingo Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo ruilt zijn unieke styling niet in voor een functionele ontwerp. In feite zijn beide diepgeworteld in het DNA van deze MPV. Het mag dan wel een bestelwagen zijn die in een personenwagen is veranderd, maar zo voelt het zeker niet aan. Enorm veel ruimte, een kwaliteits interieur en de nieuwste technologie maken dit een gezinsauto om naar uit te kijken.

Het opvallende ontwerp van het exterieur is direct herkenbaar. U wordt een blikvanger op de weg dankzij de verschillende kleuren, de slanke voorkant en de opvallende zijpanelen.

Prestaties en rijgedrag

De Citroën Berlingo is leverbaar met zowel een benzine- als een dieselmotor, handgeschakeld of met een automatische versnellingsbak. Allemaal bieden ze voldoende kracht om een auto vol mensen weg te trekken en ze maken inhaalmanoeuvres zonder problemen mogelijk.

Een populaire keuze zijn de BlueHDi 130-motoren, die verkrijgbaar zijn met een handgeschakelde of automatische zesversnellingsbak. De automatische versnellingsbak maakt van het rijden een koud kunstje met een soepele acceleratie door de versnellingen en het onmerkbaar schakelen.

De tractie is op alle soorten wegen gelijk, maar er is ook optioneel Advanced Grip Control die een adaptieve tractiecontrole geeft. Voor een hoge MPV is het rijgedrag geweldig en het rollen van de carrosserie minimaal, waardoor het nemen van bochten een plezier wordt.

Interieur en comfort

Robuuste materialen omlijnen het interieur en zorgen voor een echt functioneel gevoel in de Citroën Berlingo. Op alle modellen tot aan de XTR lijnt een gevlekte afwerking soft-touch kunststof het dashboard en de deuren. Of een upgrade naar het XTR-model voor groene rubberen oppervlakken, waardoor het interieur soepel en zacht aanvoelt.

Een eenvoudig te gebruiken acht-inch infotainmentsysteem wordt geleverd met een handige USB-poort in de onderste hoek voor snelle toegang. Sluit uw telefoon aan via de Apple CarPlay of Android Auto optie om de controle over uw toestel over te nemen via het infotainmentsysteem van de auto. Dit geeft direct de mogelijkheid voor handsfree bellen en het satellietnavigatiesysteem.

Een degelijk geluidssysteem met zes luidsprekers zorgt voor een krachtige en verfijnde luisterervaring, zodat u op een meeslepende manier kunt genieten van uw favoriete muziek. Er is een optioneel een draadloze oplaadpad voor uw telefoon voor wie op zoek is naar extra functionaliteit en design.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier & kofferinhoud

De Citroën Berlingo is ontworpen met aandacht voor de passagiers. Zelfs als alle zeven stoelen bezet zijn, is er voldoende hoofd- en beenruimte voor iedereen. U voelt zich nooit verkrampt dankzij het hoge, lange en brede ontwerp van deze MPV.

Breed geopende deuren maken het instappen van de hele familie in een handomdraai mogelijk, terwijl de hogere zitposities de beenruimte voor iedereen vergroten. De koffer biedt 775 liter ruimte, wat meer dan voldoende ruimte is voor meerdere koffers en handbagage. Laad tot aan het plafond voor 1.355 liter, of haal de achterbank naar beneden voor een verbazingwekkende 3.500 liter.

Veiligheid

Met een vier sterren Euro NCAP-classificatie krijgt u met de Berlingo geweldige veiligheidstechnologie. Actieve rijstrookassistentie, verkeersbordherkenning, bandenspanningscontrole en stabiliteitsregeling zijn allemaal standaard.

Versies en verschillende specificaties

Feel:

  • BlueHDi 100 S&S
  • PureTech 110 S&S
  • BlueHDi 130 auto

Flair:

  • BlueHDi 100 S&S
  • BlueHDi 130
  • BlueHDi 130 auto

XTR:

  • BlueHDi 100 S&S
  • BlueHDi 130
  • BlueHDi 130 auto

Wat is het verbruik van de Citroën Berlingo?

De Citroën Berlingo benzinemotoren halen een verbruik van 6,49-7,70 l/100 km, en de Diesel Berlingo verbruikt 5,47-6,73 l/100 km op, afhankelijk van welke specificatie u kiest.

Hoeveel kost een Citroën Berlingo?

Om een nieuwe Citroën Berlingo te kopen, zou het tussen de € 23.800 en € 24.510 kosten, afhankelijk van de uitvoering. U kunt een tweedehands Citroën Berlingo kopen bij Marktplaats Auto's vanaf € 14.900.

Wat zijn de veiligheidsfuncties van de Citroën Berlingo?

De Citroën Berlingo kreeg bij de Euro NCAP-veiligheidstest 4 van de 5 sterren. Alle Berlingo's worden standaard geleverd met Lane Keep Assistance, Speed Limit Recognition en Active Emergency Braking. De Berlingo Flair wordt geleverd met optionele extra's zoals Driver Attention Monitoring, Active Cruise Control, Traffic Sign Recognition en Head-Up Display; dit kan tegen een meerprijs.

Kan een Citroën Berlingo worden uitgerust met een trekhaak?

De Citroën Berlingo is geschikt om te worden uitgerust voor een trekhaak. U kunt volgens kenteken een ongeremde aanhanger trekken, maar alleen als deze tussen de 640 en 740 kg weegt. Als het een geremde aanhangwagen is, dan ligt de gewichtslimiet tussen 1100 kg en 1250 kg.