Verkoop je auto op jouw manier

Er zijn verschillende manieren om je auto te verkopen: via een advertentie op Marktplaats, online via een autoverkoopservice of inruilen. Lees hieronder wat voor jou het meest geschikt is.

Zelf verkopen via Marktplaats

Je huidige auto verkoop je eenvoudig, snel en goed op Marktplaats. Bepaal je vraagprijs, maak een aansprekende advertentie en onderhandel zelf de beste prijs. Zelf je auto verkopen via Marktplaats levert het meeste op. Met een auto-advertentie op Marktplaats Auto's bereik je meer dan 1 miljoen potentiële kopers per maand.

Inruilen

Een snelle manier om je auto te verkopen is door hem in te ruilen bij de dealer of het autobedrijf waar je je volgende auto koopt. Deze partijen willen natuurlijk iets aan jouw auto verdienen, dus dit gaat ten koste van het bedrag dat je voor je auto kunt krijgen als je hem zelf verkoopt. Daar tegenover staat het gemak van inruilen.

Online via een veiling

Of je je auto nou zelf verkoopt via Marktplaats of inruilt, over het bedrag dat je ervoor terugkrijgt moet je in beide gevallen onderhandelen. Heb je weinig tijd om je auto te verkopen of kijk je op tegen de onderhandeling? Dan is er nog de mogelijkheid om je auto via internet in één klap aan een grote groep autobedrijven aan te bieden via een online veiling. Op basis van foto’s en zoveel mogelijk gegevens over je auto ontvang je binnen één tot drie dagen een bod op je auto. Gemak is ook bij deze manier het toverwoord. De hoofdprijs zul je niet krijgen, maar je hebt er verder geen omkijken naar.

Woon je dichtbij de grens? Je kunt je auto namelijk ook verkopen via 2dehands.be.