Monopoy Apeldoorn (zgan)€ 35,00
Marco Hens - In de hens
€ 15,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 3,95
Thuisbezorgd voor € 4,25
330sinds 30 jan. '24, 13:39
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
kookboek ‘In de Hens, koken op open vuur’
Trend: puur en terug naar de basis
Geen luxe keukens en ingrediënten buiten het seizoen, maar pure seizoensproducten uit de omgeving, bereid op open vuur. De droom van steeds meer mensen. Of dat nu BBQ’ers zijn die een stapje verder willen, puristen of bushcrafters. Met het kookboek In de Hens, koken op open vuur is dat nu voor iedereen mogelijk.
Weg met de angst voor vuur!
In de Hens biedt de mogelijkheid om een te worden met koken op open vuur. Marco Hens neemt je stap voor stap mee in het maken van vuur en wat je ermee kunt. Dankzij deze kennis word je niet meer geïntimideerd door de vlammen, maar juist geïntrigeerd.
Een nieuwe ervaring
Het knapperen van het vuur, de geur van het hout, de rook… ze horen bij de relaxte sfeer van koken op open vuur. Marco toont verfijnde gerechten die niet zouden misstaan in een moderne keuken, bereid met eeuwenoude technieken. Marco’s boek staat vol tips over vuur maken, gebruik van kolen en rook, recepten met wildpluk, preserveren en ontwijden, maar hij verwacht niet dat je alles uit de natuur haalt en je vertrouwde keuken opgeeft. Een gietijzeren skillet boven een gasvuur of een gietijzeren pan in de oven kunnen een gelijkwaardig resultaat opleveren. Ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen en de kooktechnieken zijn snel eigen te maken. Van een simpele zalm op de Sami-manier of in de kolen gegaarde bieten met feta en gebrande pecannoten tot een heerlijke appel-rabarbercrumble met ongezoete room. Deze gerechten wekken niet alleen de eetlust op maar ook de wens om te koken.
Trend: puur en terug naar de basis
Geen luxe keukens en ingrediënten buiten het seizoen, maar pure seizoensproducten uit de omgeving, bereid op open vuur. De droom van steeds meer mensen. Of dat nu BBQ’ers zijn die een stapje verder willen, puristen of bushcrafters. Met het kookboek In de Hens, koken op open vuur is dat nu voor iedereen mogelijk.
Weg met de angst voor vuur!
In de Hens biedt de mogelijkheid om een te worden met koken op open vuur. Marco Hens neemt je stap voor stap mee in het maken van vuur en wat je ermee kunt. Dankzij deze kennis word je niet meer geïntimideerd door de vlammen, maar juist geïntrigeerd.
Een nieuwe ervaring
Het knapperen van het vuur, de geur van het hout, de rook… ze horen bij de relaxte sfeer van koken op open vuur. Marco toont verfijnde gerechten die niet zouden misstaan in een moderne keuken, bereid met eeuwenoude technieken. Marco’s boek staat vol tips over vuur maken, gebruik van kolen en rook, recepten met wildpluk, preserveren en ontwijden, maar hij verwacht niet dat je alles uit de natuur haalt en je vertrouwde keuken opgeeft. Een gietijzeren skillet boven een gasvuur of een gietijzeren pan in de oven kunnen een gelijkwaardig resultaat opleveren. Ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen en de kooktechnieken zijn snel eigen te maken. Van een simpele zalm op de Sami-manier of in de kolen gegaarde bieten met feta en gebrande pecannoten tot een heerlijke appel-rabarbercrumble met ongezoete room. Deze gerechten wekken niet alleen de eetlust op maar ook de wens om te koken.
Advertentienummer: m2075349560
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenlisa kookt in Kookboekenzwart gaasmazda 6 velgen 19 inch in Banden en Velgenbmw f10 spiegelkappenplaymobil 9277fiat 500 scherm