BLUE BAND - Vis - Kookboek - Derde kookboekje van de margari

€ 5,00
Verzenden
Verzenden voor € 2,20
260sinds 14 feb. '24, 23:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

BLUE BAND - Vis - Kookboek
-
Derde kookboekje van de margarinefabrikant, waarin de basistechnieken voor het maken van soepen en sauzen duidelijk worden uitgelegd.
Het boek toont bij de begin de noodzakelijke keukengereedschappen die goede kwaliteit zijn. Door middel van 4 a 5 foto's in de marge worden de diverse handelingen bij het maken van bouillons, soorten soepen, sauzen, mayonaises, boters, dressings en het afmaken van jus stap voor stap getoond.
Een fijn boek voor beginners en een bron van inspiratie voor gevorderden, mede door de aantrekkelijke fotografie, de duidelijke bladindeling en de zakelijke informatie.
Bevat tabellen voor het gebruik van sauzen, kruiden en specerijen.
Door de spiraalband blijft het boek goed open liggen.
Een heel praktische aanwinst, zeker voor kleine kollekties.
Met een alfabetisch register.
-
1 ste druk - 1988 - ISBN: 90 713 5605 1 - 144 pag.
Mooi exemplaar!
-
Mail me!
Advertentienummer: m2081229854