Koken - Vroom & Dreesmann kookboek (1984)

Bieden
Verzenden
320sinds 15 feb. '25, 17:47
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)1981

Beschrijving

Koken door Mary Cadogan.

De bereiding stap voor stap in beeld gebracht.

Uitgave: V&D Vroom & Dreesmann 1984.

Dit praktische boek is een naslagwerk, waaruit u een groot aantal kooktechnieken kunt leren op een werkelijk professionele manier.
Door middel van tekeningen, foto's en duidelijke teksten ziet u stap voor stap alle kookvaardigheden in beeld.
Een werkelijk uniek boek zowel voor beginners als gevorderden.

Inhoud:
  • Inleiding
  • Keukengereedschap
  • Het invriezen en bewaren van voedsel
  • Kruiden en specerijen
  • Gewichten en maten
  • Keukentermen
  • Bouillons en soepen
  • Paté's en terrines
  • Vis en schaaldieren
  • Vlees
  • Gevogelte en wild
  • Vulling (farce)
  • Fijne vleeswaren
  • Zuivelprodukten
  • Kaas
  • Eieren
  • Graanprodukten, rijst en pasta
  • Gedroogde peulvruchten
  • Sauzen
  • Groenten en aardappelen
  • Fruit
  • Beslag
  • Deeg
  • Cakes
  • Koekjes
  • Brood en gist
  • Warme puddingen
  • Koude puddingen
  • Register

Afmeting: 21,5 x 28 cm.
196 blz.
Hardcover.
Advertentienummer: m2235591033