Het Molen Bakboek€ 6,50
Sus Scrofa in de pot - hoe je wild zwijn lekker klaar maakt
€ 7,50
Verzenden
Verzenden voor € 3,70
20sinds 19 mei. '25, 09:25
Kenmerken
ConditieNieuw
Beschrijving
aangeboden
Sus Scrofa in de pot
~ hoe je een wild zwijn lekker klaar maakt ~
door Donald Buijtendorp
Het nieuwe boek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dat het over wild zwijn gaat zal duidelijk zijn. Net als het vorig jaar uitgekomen boek over de wilde gans is het een kookboek. Maar wel met alles erbij dat je eigenlijk van de diersoort wild zwijn hoort te weten. Het wild zwijn is puur, eerlijk en duurzaam. En hartstikke wild. Juist daarom is Herman ter Weele van Slagerij/wildhandel ter Weele & Zn uit Oene als mede-auteur er bij gehaald. Passie, kennis van het natuurlijke wild gaat nu perfect samen met de kunde van de schrijver en de chef.
Een hartstikke leuk boek. Informatief? Zeker. Als wild-geïnteresseerde kun je niet zonder. Voor de hobby-kok en de BBQ-liefhebber een must. Het is ook zeker een boek dat aanslaat bij de bewuste consument. De consument die wil weten waar ons voedsel vandaan komt, die puur natuur beter vindt dan fokstallen en anti-biotica. Wilde zwijnen worden beheerd, ze worden geschoten. En die geschoten worden eten we ook op. Het is goed en eerlijk voedsel. Het komt zo uit het bos en van erg dichtbij.
paperback, afm. 24 cm x 16 cm
160 blz. met div. foto's
EAN 9789081915625
nieuw
vaste prijs € 7,50 excl. verzendkosten
ophalen is niet mogelijk
Sus Scrofa in de pot
~ hoe je een wild zwijn lekker klaar maakt ~
door Donald Buijtendorp
Het nieuwe boek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dat het over wild zwijn gaat zal duidelijk zijn. Net als het vorig jaar uitgekomen boek over de wilde gans is het een kookboek. Maar wel met alles erbij dat je eigenlijk van de diersoort wild zwijn hoort te weten. Het wild zwijn is puur, eerlijk en duurzaam. En hartstikke wild. Juist daarom is Herman ter Weele van Slagerij/wildhandel ter Weele & Zn uit Oene als mede-auteur er bij gehaald. Passie, kennis van het natuurlijke wild gaat nu perfect samen met de kunde van de schrijver en de chef.
Een hartstikke leuk boek. Informatief? Zeker. Als wild-geïnteresseerde kun je niet zonder. Voor de hobby-kok en de BBQ-liefhebber een must. Het is ook zeker een boek dat aanslaat bij de bewuste consument. De consument die wil weten waar ons voedsel vandaan komt, die puur natuur beter vindt dan fokstallen en anti-biotica. Wilde zwijnen worden beheerd, ze worden geschoten. En die geschoten worden eten we ook op. Het is goed en eerlijk voedsel. Het komt zo uit het bos en van erg dichtbij.
paperback, afm. 24 cm x 16 cm
160 blz. met div. foto's
EAN 9789081915625
nieuw
vaste prijs € 7,50 excl. verzendkosten
ophalen is niet mogelijk
Advertentienummer: m2269691761
Populaire zoektermen
lekker en simpel kookboekoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenappartement huren in Huizenladekast laagsimon halbig in Speelgoedsamsung s9 2 simfiguurponsdiesel kookplaatrobbe rc truckzwitsers in Antiek en Kunstgroot poppenhuis in Poppenhuizenvelg cbr 600 in Motoren