Nieuw! Supersnel herstel. Janneke van der Meulen Zie omschrijving
De vleesbijbel. Gertjan Kiers
Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 5,45
80sinds 22 mei. '25, 13:46
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
Prijs €18,00 vaste prijs, exclusief verzenden.
De vleesbijbel
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt.
Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij.
Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden!
Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.
Reviews 4,6*
✨️Zgan,
👉Klein stukje van leeslint geknipt
✨️Prijs €18,00 vaste prijs
✨️Betaling via overschrijving op rekening. Geen betaalverzoek, Tikkie oid.
✨️Ik maak geen gebruik van kopersbescherming
✨️Verzendkosten voor de koper
✨️Verzendrisico voor de koper
✨️Na het inscannen en afgeven van het pakket bij een servicepunt, ben ik niet meer verantwoordelijk voor het zoekraken van en/of schade aan het pakket
✨️Items wordt zeer zorgvuldig verpakt en bijna altijd dezelfde dag verzonden.
De vleesbijbel
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt.
Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij.
Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden!
Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.
Reviews 4,6*
✨️Zgan,
👉Klein stukje van leeslint geknipt
✨️Prijs €18,00 vaste prijs
✨️Betaling via overschrijving op rekening. Geen betaalverzoek, Tikkie oid.
✨️Ik maak geen gebruik van kopersbescherming
✨️Verzendkosten voor de koper
✨️Verzendrisico voor de koper
✨️Na het inscannen en afgeven van het pakket bij een servicepunt, ben ik niet meer verantwoordelijk voor het zoekraken van en/of schade aan het pakket
✨️Items wordt zeer zorgvuldig verpakt en bijna altijd dezelfde dag verzonden.
Advertentienummer: m2270813413
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenstahlgruppe in Handgereedschapteeuwen nokvorstenfallout new vegas ultimate edition ps3lego 6931chalet noord holland in Stacaravansmagnetonjustin bieber in Evenementen en Festivalsflatscreen tv samsungoude eethoekenspace harrier