Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)
2017
Auteur
Corey Lee; Jonathan Benno; Amy Vogler; Michael Ruhlman; Susie...

Beschrijving

Ondertitel: gevacumeerd koken onder druk

Taal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 304

Contributors: Nannie Nieland-Weits; Deborah Jones

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Helmond
36x bekeken
0x bewaard
Sinds 7 okt '25
Advertentienummer: m2319505287