Nina Bogaerts - De bijbel van de Italiaanse keuken€ 20,00
Kenmerken
Beschrijving
Ondertitel: Recepten en verhalen
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 304
Contributors: Kris Vlegels
Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd.
Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole.
Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 304
Contributors: Kris Vlegels
Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd.
Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole.
Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Helmond
21x bekeken
0x bewaard
Sinds 7 okt '25
Advertentienummer: m2319503097
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekensergio herman simple foodtime life kookboekenslowcooker kookboekenthe new foodsergio herman hommagekookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenherman den blijker bbqindonesische kookboekenjumbo kookboekenakrapovic uitlaat suzuki gsxr in Onderdelen | Suzukiaanrechtblad 180 cm in Keuken | Keukenelementenjakob smits in Kunst | Etsen en Gravuresquartz platenspeler in Platenspelerslege dvd hoesjes in Dvd's | Overige Dvd'smade in italy in Tassen | Damestassenvaderlandse liederen in Bladmuziekcarnaval maastricht in Antiek | Glas en Kristalskoda octavia rs velgen in Banden en Velgenzonnescherm raam in Zonneschermen