FOOD – The Chemistry of its Components (5th Edition) – Tom C

€ 20,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
20sinds 9 mei. '25, 19:36
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
NiveauWO
OriëntatieBeta

Beschrijving

Dé klassieker voor studenten en professionals in voeding, levensmiddelentechnologie en chemie: FOOD – The Chemistry of its Components van Tom Coultate. Dit Engelstalige boek biedt diepgaande uitleg over de chemische samenstelling van voedsel.
📕 Titel: FOOD – The Chemistry of its Components🖊️ Auteur: Tom Coultate📚 Editie: 5e druk🏛️ Uitgever: RSC Publishing📘 Taal: Engels📖 Voorwoord door: Heston Blumenthal
Inhoud:Het boek behandelt o.a. koolhydraten, vetten, eiwitten, vitaminen, kleurstoffen, aroma’s en conservering vanuit chemisch perspectief. Ideaal voor opleidingen als Food Technology, Nutrition & Health en levensmiddelenchemie.
📖 Conditie:
In uitstekende staat.
Advertentienummer: m2266425596