Bose companion 5 multimedia speaker sys

€ 200,00
Ophalen of Verzenden
2085sinds 24 mar. '24, 13:21
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
AudiokanaalAudiokanaal 5.1

Beschrijving

Bose companion 5 multimedia speaker sys

Ontworpen voor 5.1-gecodeerde muziek, games en films. Ons exclusieve driedelige computersysteem speelt meerkanaals geluid af. Het geluid lijkt u te omringen terwijl u aan uw bureau zit. Het installeren is eenvoudig.

Dankzij het slimme ontwerp van het COMPANION® 5 multimedia luidsprekersysteem hebt u niet langer vijf luidsprekers nodig om achter de computer te genieten van een optimale surround sound-ervaring. Slechts twee compacte luidsprekers en een uit het zicht te plaatsen ACOUSTIMASS®-module leveren nagenoeg dezelfde prestaties als een surround sound-systeem met vijf luidsprekers. Er is alleen een USB-verbinding nodig. U hoeft dus geen speciale software, hardware of geluidskaartupgrade aan te schaffen.

Entertainment achter de computer
Systemen met vijf luidsprekers zijn zeer geschikt voor uw woonkamer of thuisbioscoop, maar zijn niet altijd geschikt voor kantoor, slaapkamer of studeerkamer of elke andere ruimte waar de computer staat. Maar zonder het adembenemende 5.1-kanaals geluid in games en films loopt u achter de computer veel moois mis.
Nu kunt u genieten van overdonderende geluidsweergave zonder een overvolle kamer met apparatuur. De TrueSpace® digitale surroundverwerking plaatst u midden in de actie met slechts van twee elegante luidsprekers en een compacte module.
Het geluidsveld lijkt u volledig te omringen. En omdat het systeem is ontworpen voor gebruik met de computer zit u altijd op de eerste rij.

Geniet van het gemak van Bose
Het COMPANION® 5 systeem is uitgerust met een handige, multifunctionele bedieningsunit waarmee u het volume regelt en het geluid van de luidsprekers op mute zet met één druk op de knop. U hebt met deze unit ook een hoofdtelefoonaansluiting en een AUX-ingang binnen handbereik. De luidsprekers zijn op statieven geplaatst waardoor u meer ruimte op uw bureau overhoudt en kunt genieten van uitmuntend geluid.

TrueSpace® digitale surroundverwerking
Met deze technologie kan een omvangrijk geluidsveld worden gemaakt met slechts twee zichtbare luidsprekers. Het systeem is speciaal ontworpen voor gebruik met computers.
Digitale 5.1-kanaals geluidsweergave
Brengt muziek, games, films en andere 5.1-kanaals media tot leven met geluid dat nagenoeg gelijk is aan dat van een systeem met vijf luidsprekers.
Het gemak van USB
Het systeem kan met één USB-kabel op de computer worden aangesloten. U hebt geen aparte software, geluidskaartupgrade, adapters of grote hoeveelheid kabels nodig.
Voorgemonteerde luidsprekers/statieven
De luidsprekerarrays zijn op statieven geplaatst waardoor u meer ruimte op uw bureau overhoudt en kunt genieten van uitmuntend geluid.
Compacte ACOUSTIMASS®-module
Geniet van een zuivere diepe basweergave in uw kamer. U kunt deze module eenvoudig uit het zicht plaatsen. Dankzij de elegante en compacte luidsprekers kunt u genieten van een uitstekende geluidsweergave.
Bedieningsunit
Multifunctionele bedieningsunit met een volumeregelaar, mute-toets, hoofdtelefoonaansluiting en een aansluiting voor een tweede geluidsbron, zoals een mp3-speler.
Magnetisch afgeschermde satellietluidsprekers
Het magnetisch veld bevindt zich binnenin de luidsprekers, stoort dus niet op monitoren en kan geen schade aan bijvoorbeeld dvd's en cd's veroorzaken.
U.S. gepatenteerde geïntegreerde signaalverwerking
Geniet van een levensechte, dynamische geluidsweergave op vrijwel elk volumeniveau.
Compressietechnologie
Zorgt voor een heldere geluidsweergave zonder vervorming, zelfs bij een hoog volume.
Actieve equalisatie
Elektronische afstemming van de frequentieweergave van de hoofdtelefoon voor een uitzonderlijk geluid.
Dubbele ingang
Geniet tegelijkertijd van twee geluidsbronnen, bijvoorbeeld uw computer en een draagbaar audioapparaat.
Advertentienummer: m2096376160