Super gezin gezocht voor geweldige Doodle reu van 1 jaar

Op aanvraag
654581sinds 23 feb. '24, 10:01
Deel via
of

Kenmerken

SoortGroot
GeslachtReu
Type aanbiederParticulier
Aantal hondenEén hond
HerkomstNederland
GechiptJa
GeregistreerdJa
Leeftijd1 tot 2 jaar
OntwormdJa
StamboomNee
GevaccineerdCDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo

Beschrijving

Super huisje gezocht en een lief nieuw baasje...

Deze prachtige Doodle (vader stamboom Koningspoedel - moeder stamboom Weimaraner) reu is bij ons geboren. Het is een grote energieke en tegelijk lieve aanhankelijke hond. Hij is opgegroeid in huis met onze andere Weimaraners en kinderen. 

Wij zoeken een warm thuis met ervaren (grote) hondenliefhebbers, een thuis waar ruimte, liefde en aandacht hoog in het vaandel staat. Nieuwe baasje die liever niet aan een pup willen beginnen maar een fijne stabiele hond van 1 jaar willen verwelkomen.

Omdat onze, nu puber doodle, is opgegroeid met zijn moeder en twee andere Weimaraners, zal hij even wat tijd nodig hebben om te wennen. Toch denken wij dat hij gelukkiger wordt op een plekje waar hij 1 op 1 aandacht heeft of gezellig met een ander teefje kan spelen. 

Onze kanjer is 1.5 jaar oud en kerngezond. Daarbij is hij ook nog eens heel knap. Hij houdt van wandelen, spelen en knuffelen op de bank ;-) 

Denk je nu, dit kan wel eens een match zijn, stuur dan een berichtje met je nummer. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op voor een telefonisch kennismakingsgesprek.
Advertentienummer: m2084374071