NIEUW Bucas Buzz-Off Rain & Neck 145/198/6'6 Silver/Blue

Bieden
33818sinds 9 mei. '24, 09:42
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeDeken

Beschrijving

Deken 1 maat te groot gekocht, maar kan niet meer teruggestuurd worden. Ik gebruik dit type deken al meerdere seizoenen en is heel fijn! Ideaal voor het wisselvallige weer, combinatie van regen- en vliegendeken in 1. Enkel 1x opgehad om te passen, dus afgezien van enkele haren is de deken helemaal nieuw en niet gewassen.

Nieuw gekocht voor 169 euro. Vraagprijs 135 inclusief verzendkosten. Bieden vanaf 110 euro.
Ophalen kan in Spijkenisse.


Omschrijving van website van Bucas:

De Bucas Buzz-Off Rain met losse hals (Buzz-Off Rain & Neck) is een paraplu, parasol en vliegendeken in één.

De bovenlijn; afneembare hals, schouders, rug en staart, is bekleed met een waterdichte stof. Deze stof biedt bescherming tegen regen en zon. Het overige gedeelte van de deken is gemaakt van een fijnmazige stof. Deze stof beschermt het paard tegen insecten en zorgt voor een goede luchtcirculatie.

De elastische- en afneembare buikflap geeft het paard de ultieme bescherming. Door de schouderplooien ervaart het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. Deze schouderplooien zijn bekleed met een zijden binnenvoering om de kans op schuurplekken te minimaliseren.

Door de T-haak voorsluiting met magneten is de deken gemakkelijk te sluiten. Deze zorgt er samen met de buiksingels en het bilkoord zorgen voor dat de deken goed op het paard blijft liggen.

Deze deken is gemakkelijk te combineren met het Bucas Buzz-Off vliegenmasker.
Advertentienummer: m2113180542