Exo Terra Glas Terrarium | 60 x 45 x 30CM met achterwand

€ 180,49
Ophalen of Verzenden
2532sinds 18 feb. '24, 14:34
Deel via
of

Beschrijving

Het Exo Terra glasterrarium is de ideale behuizing voor reptielen en amfibieën ontworpen door Europese herpetologen. De vooraan openende deuren vergemakkelijken het voeren en onderhoud. Een speciaal ontworpen sluiting voorkomt ontsnappen en de deuren kunnen afzonderlijk geopend worden. De volledig uit staalgaas bestaande bovenzijde laat UVB en infrarood door, en kan in zijn geheel worden weggenomen en vergemakkelijkt het inrichten en onderhoud. Aan beide achterzijden van het draadrooster zijn vijf afsluitbare ingangen voor snoeren en buizen voor het gebruik in het terrarium van Heat Wave Rocks, Waterfalls, sensoren en dergelijke. Door de verheven terrariumbodem kan een substraatverwarmer onderaan worden aangebracht om een deel van het grondoppervlak te verwarmen. De extra hoge voorruit is ideaal voor een dikke bodembedekking (gravende reptielen), een watergedeelte (paludarium) of het aanbrengen van een Exo Terra Reptile Den. De natuurlijke achterwand is in dezelfde kleur als de andere Exo Terra decoratiematerialen (Water Dishes, Waterfalls, Heat Wave Rocks, enzovoort) en biedt extra klimmogelijkheden.

De Exo Terra rotsachterwand is gemakkelijk te snijden en heeft een uiterst natuurlijk uitzicht. Hij creëert een multidimensionale omgeving, ideaal voor klimmende reptielen of kan simpelweg gebruikt worden om het terrarium te verfraaien. Zijn kleur en textuur zijn zoals alle Exo Terra terrariumdecoraties in perfecte harmonie met hun omgeving, zowel vochtig als droog.

Formaat: 60 x 45 x 30 cm

 

De Exo Terra Terraria zijn van hoge kwaliteit en bieden veel mogelijkheden!

Meer informatie of direct bestellen? Bekijk dit artikel dan via de link onderaan de advertentie.

Junai is jouw webwinkel voor alles wat te maken heeft met huisdieren, boerderijdieren, tuin, erf en meer! Bekijk ons verrassend voordelige en grote assortiment op onze website.

Verzending is altijd gratis bij een bestelling vanaf €75,- ongeacht het gewicht van je bestelling!


Junai – Dat hebben we ook!
Advertentienummer: a1498778081