Op voorraad: Hase Pino nieuwste 2024 modellen.

Zie omschrijving
Ophalen
5437sinds 25 nov. '20, 11:56
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkShimano
EigenschappenOpvouwbaar, Vering

Beschrijving

Hase Bikes Pino Tandem.

We kunnen de Pino uit voorraad leveren:
Pino 2023 Allround
Pino 2023 Shimano Steps (elektrisch af-fabriek)
Pino 2023 Tour (Rohloff naaf, SON dynamo, etc.)
Pino 2020 Allround (vorige model, € 4.972,18 incl. licht rollende cargo banden)

De Hase Pino is een unieke combinatie van ligfiets en tandem voor 2 personen, maar ook zeer geschikt als boodschappenfiets.
Door zijn korte wielbasis stuurt deze tandem bijna als een gewone fiets en, in tegenstelling tot wat je gewend bent bij een normale tandem, stuurt hier de achterste rijder.

Deze tandem is flexibel instelbaar en hierdoor kunnen zowel volwassenen als kinderen vanaf 1 meter lengte plaatsnemen op de voorzitting.
Ideaal voor kinderen die nog niet (lang) zelf kunnen fietsen of volwassenen met een beperking. Door de extra vrijloop kan de bestuurder gewoon doorfietsen als zij even niet meetrappen. Veel opties en persoonlijke aanpassingen mogelijk.

De uitgekiende zitpositie van de rijders zorgt ervoor dat je beide van een panoramisch uitzicht kunnen genieten en goed contact hebt met elkaar, wel zo gezellig onderweg.
Ook leverbaar met Shimano middenmotor, waardoor je extra comfortabel fietst op de zwaardere trajecten, ook tegenwind en heuvels trotseer je met gemak.
Er zijn legio opties voor rekken en tassen en dit maakt de fiets ook ideaal voor het vervoer van boodschappen of bagage tijdens je vakantie.

Zelf ervaren? Kom langs voor een proefrit of huur deze ideale tandem voor een dagtocht, weekend of fietsvakantie.

Bel of stuur je whatsapp bericht naar: 071-203 79 99 voor meer informatie, een afspraak of offerte en we vertellen je graag over de vele mogelijkheden. Ook over hoe met success financiering aan te vragen, indien benodigd bij een beperking.
Advertentienummer: m1632080282