Axial 1/24 SCX24 Jeep JT Gladiator 4WD Rock Crawler €149.99

€ 149,99
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 3,95
446928sinds 22 feb. '22, 16:13
Deel via
of

Kenmerken

TypeAuto offroad
ConditieNieuw
Type motorElektro
EigenschappenRTR (Ready to Run)

Beschrijving

Axial 1/24 SCX24 Jeep JT Gladiator 4WD Rock Crawler Brushed RTR Blauw

Ben jij klaar voor een spectaculair nieuw avontuur in de RC wereld? Met de Axial SCX 24 Jeep JT Gladiator ben je helemaal up-to-date voor een spectaculaire offroad ervaring. Deze jeep is gebaseerd op de Noord-Amerikaanse truck van het jaar 2020. Met een officiele licentie maakt deze jeep met een schaal van 1 op 24 zeker indruk en het beste is: je hoeft geen RC-ervaring te hebben om dit model te besturen. En tegelijkertijd biedt het toestel ook voldoende uitdaging voor de wel wat meer ervaren RC-coureur. Ontdek het zelf!

Indoor en outdoor
Een groot voordeel van de Axial SCX 24 Jeep JT Gladiator is de compactheid van het voertuig. Hiermee kun je perfect uit de voeten in kleine ruimtes, bijvoorbeeld indoor. Maak van iedere ruimte een speciaal parcours en test je skills met deze compacte jeep. Of neem het voertuig mee naar buiten en ontdek de power van dit kleine monster. Fijn is dat de belangrijkste elektronica voorzien is van een waterproof behuizing, waardoor ook regen of sneeuw geen belemmeringen zijn voor de JT Gladiator van Axial.

Authentieke body
Doordat Axial beschikt over een officiele licentie bij dit voertuig, ziet het model er ook van buiten tiptop uit. Aan alle details zijn gedacht en de afwerking is al volledig in de fabriek uitgevoerd. Het resultaat? Een schitterende jeep die alleen al met de looks de show steelt bij de concurrentie. En doordat alles al in de fabriek is afgewerkt, kun jij je volledig focussen op de besturing van het voertuig.

Langere wielbasis
De wielbasis van de Axial SCX 24 Jeep JT Gladiator is met 22 mm verlengd ten opzichte van eerdere modellen. Dit merk je vooral aan de verbeterde stabiliteit tijdens het rijden en in situaties waar het voertuig echt op de proef wordt gesteld.

Dynamite 88T geborstelde motor
De Axial SCX 24 Jeep JT Gladiator heeft een krachtige Dynamite 88T geborstelde elektrische motor aan boord die ideaal is voor uitdagende parcours en steile klimmen. De motor is bevestigd via een stalen motor mount die de motor goed op zijn plaats houdt, dit voorkomt een reductie in performance.

Uitstekende schokdempers
Ook al lijkt de Axial SCX 24 Jeep JT Gladiator klein in zijn soort, de prestaties zijn er niet minder om. Het voertuig beschikt bijvoorbeeld gewoon over coilover schokdempers die eventuele impact perfect opvangen en afvoeren, zodat de prestaties van het voertuig er niet onder lijden. Dit mag je verwachten van een Axial RC-model en bij de Gladiator is dit niet anders.

Geschikt voor dag en nacht
De Axial SCX 24 Jeep JT Gladiator is voorzien van twee heldere LED lampen aan de voorzijde, verwerkt in de voorbumper. Hierdoor kun je het voertuig ook in het donker goed zien en dat maakt dat je nog langer plezier kunt hebben van jouw RC-jeep. Daarnaast biedt een extra LED verlichtingspoort op de ESC mogelijkheden om nog meer verlichting toe te voegen.

Banden en wielen
Met de juiste combinatie van banden en wielen kan een RC-voertuig net dat stapje extra zetten. Dat is bij de Axial SCX 24 Jeep JT Gladiator zeker het geval. De officieel gelicenseerde Nitto Trail Grappler M/T banden zorgen voor uitstekende offroad grip, maar ook voor voldoende snelheid als je wel op de weg blijft. De banden zijn al bevestigd op officieel gelicenseerde KMC XD wielen, zeer gerenommeerd in de offroad wereld. En de afwerking met zwart en zilver maakt het plaatje helemaal compleet.

Specificaties
- Voltooiingsniveau: Ready-to-Run
- Aandrijving: 4 WD
- Vermogen: elektrisch
- Motortype: geborsteld
- Schaal: 1 op 24
- Motor: Dynamite 88T
- Type: Rock Crawler
- Banden: Nitto Trail Grappler M/T (officieel gelicenseerd)
- Schokdempers: coilover oliegevuld
- Wielen: KMC XD (officieel gelicenseerd)
- LED verlichting: ja

In de doos
(1) Axial 1/24 SCX24 Jeep JT Gladiator 4WD Rock Crawler Brushed RTR
(1) Horizon 2,4 GHz 2-kanaals radiosysteem
(1) Axiale AS-1 servo
(1) Horizon ESC ontvanger combo
(1) USB oplader
(1) Dynamite 88T geborstelde elektrische motor
(1) Dynamite 350mAh 2S LiPo 7.4V
(4) AA-batterijen voor zender

Openingstijden
Maandag: 12.00 tot 18.00
Dinsdag: 09.30 tot 18.00
Woensdag: 09.30 tot 18.00
Donderdag: 09.30 tot 18.00
Vrijdag: 09.30 tot 20.00
Zaterdag: 09.30 tot 18.00
Zondag: 11.00 tot 17.00 (eerste zondag van de maand)

Adres van onze locatie:
Toemen Modelsport
Dorpsstraat 17
5061HH Oisterwijk
Nederland

Advertentienummer: a1424920678