Parrot Anafi AI

€ 4.840,00
11157sinds 10 dec. '21, 02:23
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De Parrot Anafi AI is de perfecte drone om inspecties te vliegen en vast te leggen. Door middel van de krachtige 48MP camera en de bijzondere kunstmatige intelligentie in de Anafi AI kan deze drone fotogrammetrie toepassen als geen ander.

De Parrot Anafi AI gebruikt zowel wifi als 4G om te communiceren met de remote, hierdoor is het bereik van Anafi AI nagenoeg onbeperkt.

4G internet verbinding

Door middel van de 4G connectiviteit van de Anafi AI kan je livebeelden streamen tot 1080p en met maximaal 300ms vertraging vliegen. Hierdoor heb je feitelijk een onbeperkt bereik, waar je ook op de wereld bent.
Vlieg je met wifi dan zal de drone maximaal 4km ver kunnen.

De 4G module in de Anafi AI beschikt over meer dan 28 frequenties en heeft hierdoor tot 98% van alle 4G frequenties op de wereld toegang.

De Anafi AI zorgt ervoor dat om de 100ms gemeten wordt of de kwaliteit van de 4G of wifi verbindingen met de drone nog sterk zijn. Is dit niet het geval zal de Anafi AI door middel van routing algoritmes de beste verbinding zoeken zelfs wanneer de wifi erg wordt verstoord.
Het moment dat de wifi slechter is dan 1.5MBps zal het systeem switchen naar 4G.
Als het bereik via wifi weer goed genoeg is zal de drone ook automatisch weer switchen naar wifi zodat het dataverbruik van de drone niet te groot wordt. Deze overgang is naadloos, zodat je hier tijdens het vliegen niets van merkt en je altijd een goede verbinding hebt.

Videostreaming

De Parrot Anafi AI streamt tot 1080p met 30fps. En dit met een latency van 300ms. Het protocol is RTP met RTSP session management.

Door middel van de een slim algoritme zorgt de anafi AI ervoor dat als er een stuk data van de stream niet meer klopt, dan wordt deze data "gerepareerd" door middel van dit algoritme zodat het beeld er zo goed mogelijk uit ziet.

Camera

De camera van de Parrot Anafi AI bevat een 48mp 1/2" Sensor waarmee de drone tot 4K video met 60fps kan filmen.
Hij beschikt ook over HDR, namelijk HDR8 en HDR10.
HDR10 laat de drone tot 10 bits kleur filmen.

De camera kan ook tot 6x digitaal zoomen.
Omdat de drone ook bedoelt is voor inspecties kan deze de camera +90° en -90° draaien. Hiermee kan je perfect allerlei inspecties uitvoeren, zowel boven als onder de drone.

Autonome Fotogrammetrie

De Parrot Anafi AI is voornamelijk gemaakt voor fotogrammetrie. Daarnaast is de Anafi AI ook compatibel met de PIX4D Suite.
Dankzij de integratie met OSM Buildings kun je met 1 klik een gebouw selecteren en volledig automatisch een vluchtplan laten maken. Zodra je het vluchtplan start zal hij 48MP foto's maken met 1fps. De GSD/resolutie van de Parrot Anafi AI is 0.46cm/px op 30m afstand.
Met de Pix4d integratie kan de Anafi AI via de 4g module al tijdens het vliegen beginnen met het uploaden van de foto's. Hierdoor komen de foto's automatisch in de pix4d cloud te staan, klaar voor processing. Uiteraard kun je ook handmatig de beelden van de drone halen en offline processen.

Obstacle avoidance

Tijdens het vliegen zal de Parrot Anafi AI ook obstakels ontwijken doormiddel van de draaibare sensoren voorop die zich oriënteren naar de richting waar de drone in vliegt.
Door tijdens de vlucht de hele tijd te scannen wat er om de drone heen is weet de drone precies waar hij voor moet opletten.

Parrot SDK

Indien u graag software maakt of u wilt een functie die nog niet is verwerkt beschikt de Parrot Anafi AI ook over een zogenoemde Air SDK en de Parrot SDK heeft ook andere tools:

 • Air SDK voor software in de drone
 • Ground SDK voor het maken van mobiele apps
 • OpenFlight voor het aanpassen van open-soure GCS
 • Sphinx voor het simuleren van drones
 • Olympe voor het maken van python scripts
 • PDrAW voor het processen van video en metadata
CyberSecurity

De Parrot Anafi AI verzamelt standaard geen data zonder toestemming van de gebruikers. De gebruiker mag zelf bepalen of er data verstuurt mag worden naar de Parrot infrastructuur. De Parrot Anafi AI voldoet aan de GDPR eisen en gaat zelfs verder, met 1 klik is alle data van de gebruiker verwijdert.

Ook beschikt de Parrot Anafi AI over een Wisekey Secure Element, deze is ook aanwezig in de Skycontroller 4. Dit zorgt ervoor dat de data van de drone wordt versleuteld en gevoelige informatie zo dus niet zomaar gestolen kan worden. Tevens zorgt dit ook voor de volledig beveiligde verbinding bij het vliegen over 4g.

Dit pakket bevat:

 • Parrot Anafi AI Drone
 • 1 Batterij
 • Parrot Skycontroller 4
 • Hard Case
 • Fast Charger
 • Diverse USB kabels
 • Extra set proppelors
 • Gimbal protectorBij DroneLand kun je meer dan alleen een drone kopen! Service en reparatie zijn onze specialiteit. Wij hebben hoog opgeleide technici gespecialiseerd in drones, geven vliegles via gecertificeerde instructeurs en leveren uitsluitend kwaliteit en uitstekende persoonlijke service.Voor vragen kun je altijd contact opnemen via info@droneland.nl of 085-2017421
Advertentienummer: a1413909224