2020 Panini UEFA Cristiano Ronaldo Euro 2020 Preview Blue PS

€ 59,99
Verzenden
3643sinds 19 jan. '24, 17:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Voeg een opmerkelijk stuk voetbalgeschiedenis toe aan je collectie met deze indrukwekkende 2020 Panini UEFA Cristiano Ronaldo Euro 2020 Preview Blue kaart, beoordeeld met een PSA 8. Deze kaart is een must-have voor fans van Cristiano Ronaldo en verzamelaars van unieke voetbalmemorabilia.

De kaart, met een hoge PSA 8 beoordeling, toont de uitstekende kwaliteit en staat waarin het zich bevindt. Het unieke blauwe ontwerp maakt het een opvallend en aantrekkelijk item, dat zeker de aandacht zal trekken in elke verzameling.

Cristiano Ronaldo, een van de meest gevierde voetballers aller tijden, staat bekend om zijn ongelooflijke doelpunten, atletische vermogen, en leiderschap op het veld. Deze kaart biedt een voorproefje van zijn deelname aan het Euro 2020 toernooi, waar hij wederom zijn status als wereldklasse speler bevestigde.

Deze 2020 Panini UEFA Cristiano Ronaldo kaart is niet alleen een eerbetoon aan zijn buitengewone talent en prestaties, maar ook een waardevolle aanwinst voor elke serieuze verzamelaar. De PSA 8 beoordeling garandeert dat deze kaart een waardevolle toevoeging is aan je collectie, zowel in termen van kwaliteit als historische waarde.

Voeg deze unieke 2020 Panini UEFA Cristiano Ronaldo Euro 2020 Preview Blue kaart met een PSA 8 beoordeling toe aan je collectie en bezit een stukje van de voetbalgeschiedenis van een van de meest iconische spelers van deze generatie.Advertentienummer: a1497711419