Verkoop & montage traplopers traploper door heel Nederland !

Op aanvraag
Verzenden
1364561548sinds 30 okt. '09, 00:31
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Breedte50 tot 100 cm

Beschrijving

Hawa Carpets plaatst traplopers door heel Nederland, door jarenlange ervaring altijd vakwerk voor een scherpe prijs.
-Veel uit voorraad leverbaar = snelle levering.
-Zelf lopers samenstellen kan ook zonder meerprijs, loper wordt dan in de door u gekozen kleuren geweven op de fabriek.
Op alle geplaatste lopers 5 jaar Garantie.


Let op ! een juist gekozen echte loper die traditioneel is geplaatst (ingenaaid onder roeden) heeft geen verspringing in de lijnen of binnenzijde en geen lelijke lussen in het zicht. (dit wordt vaak als argument gebruikt om een uit tapijt gesneden geplakte "loper" te nemen) echter een tapijt loper heeft een cheap uitstraling in vergelijk met een geweven wollen loper met zelfkanten en zal op de wat langere termijn vele malen minder mooi blijven.

Dus wilt u de allergoedkoopste loper , kijk eens bij de concurrent. Wilt u de allermooiste loper weet dan dat u bij ons het voordeligst bent !

Tevens is Hawa het adres voor vloerkleden en karpetten op maat te laten maken van sisal doormiddel van bandering van katoen of leer of tapijt met een festonrand of volume karpet.

U kunt een offerte of vrijblijvend stalenbezoek via de site www.hawacarpets.nl op vragen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zie ook mijn andere advertenties !

Tip , kijk ook eens op onze facebook pagina Hawa Carpets Traplopers. Dagelijks nieuwe foto's met de lopers die we die dag plaatsen !
Advertentienummer: a1000116411