Breda, NU te huur Garageboxen / Bedrijfsunits

Zie omschrijving
177919sinds 5 mar. '24, 17:51
Deel via
of

Kenmerken

Beschrijving

TE HUUR


UNIEK IN DE GEMEENTE BREDA!


OPSLAG | BEDRIJF | HOBBY


3 VERSCHILLENDE TYPES MET RUIME AFMETINGEN | 27 UNITS

Na de realisatie van inmiddels 8, erg succesvolle garageparken door heel Nederland zijn wij verheugd u te kunnen melden dat wij een nieuw kleinschalig, exclusief en hoogwaardig afgewerkt project hebben gerealiseerd in Breda. Dit project beschikt over meer faciliteiten dan het gemiddelde garagepark (o.a. dubbele toiletten, schrikdraadbeveiliging en overdekte fietsenstalling).


De omgeving wordt bepaald door representatieve bedrijfsobjecten, met een diversiteit aan bedrijven in de sectoren handel, nijverheid en dienstverlening. De afgelopen jaren zijn daar retail en leisure functies aan toegevoegd, hetgeen het voorzieningenniveau en de dynamiek in positieve zin heeft beïnvloed.


Deze locatie is zeer geschikt voor zowel ondernemers als particulieren. De multifunctionele garageboxen lenen zich uitstekend voor ZZP-ers en MKB-ers die behoefte hebben aan een hoogwaardige, laagdrempelige, zelfstandige bedrijfsruimte, webshop-ondernemers die opslagruimte nodig hebben, particulieren die goederen willen opslaan of doe-het-zelvers. De perfecte oplossing voor ondernemers waarvoor een bedrijfshal te groot is.

 

Locatie

Breda is een stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. Multicomplex Breda is gebouwd op bedrijventerrein Hoogeind, gelegen aan de zuidoost kant van Breda.

De ligging in het verkeerskundige netwerk is zeer gunstig. Het bedrijventerrein is direct gelegen aan de rijksweg A27 met twee op- en afritten. Hiermee is het bedrijventerrein zowel wat betreft de noord-zuid verbindingen (A27-A2 richting Utrecht en Amsterdam, A16 richting Rotterdam en Antwerpen) als de oost-west verbindingen (A58 richting Tilburg en Eindhoven, A59 richting Waalwijk) gunstig gelegen. Tevens is het bedrijventerrein goed bereikbaar middels de provinciale weg N282, de regionale route tussen Breda en Tilburg. De Tilburgseweg loopt door het bedrijventerrein en ontsluit op twee verschillende plaatsen het bedrijventerrein Hoogeind. Het noordelijk deel via de Baarschot - Oude Leijstraat en het zuidelijk deel via Minervum. Er ligt op loopafstand een bushalte ten behoeve van het stads- en streekvervoer en er is een busverbinding met het Centraal Station van Breda.

 

Voordelen van Multicomplex Breda:

- Robuuste zwaar uitgevoerde units van gewapend beton die de tijd doorstaan

- Afgesloten terrein (HERAS hekwerk) met toegangscontrole en elektrisch bedienbare poorten

- 24/7 camerabewaking binnen het terrein

- Goede bereikbaarheid

- Eigen post- en vestigingsadres

- Gemeenschappelijk sanitair

- Energie middels tussenmeter

- Beheer door VvE

 

Iedere unit is voorzien van:

- Een geïsoleerde sectionaaldeur voorzien van tweevoudige vergrendeling die voldoet aan BORG2.

- Alarm met bewegingsmelder

- LED-TL-verlichting

- Ventilatie

- Elektra tussenmeter met hoofdschakelaar. Aardlekschakelaar in de unit zelf.

- Eigen brievenbus aan voorzijde van het park

- 4 stopcontacten 220V

 

 

Op het park zijn 27 units gerealiseerd in 3 verschillende varianten:

 

 

Type A (LxBxH) 7 x 3 x 3 meter € 280,- ex BTW p/m


Type A is maar liefst 7 meter lang en met een hoogte van 3 meter al meteen een stuk groter dan de standaard units op veel andere parken. Deze volwaardige unit is daarmee zeer geschikt voor ondernemers en particulieren. Hierbij kunt u denken aan een werkplaats, opslag of het veilig stallen van een voertuig. Deze unit is voorzien van alle faciliteiten zoals elektriciteit, 4 stopcontacten, verlichting en een Hörmann sectionaaldeur.

 

 

Type B (LxBxH) 7 x 3,5 x 3 meter € 300,- ex BTW p/m


Deze unit is vergelijkbaar met type A maar is een halve meter breder.

 

 

Type C (LxBxH) 8 x 3,5 x 3,5 meter € 350,- ex BTW p/m


Deze lange en extra hoge/brede units zijn geschikt voor heel veel doeleinden. De ruime afmetingen maken het een ideale unit voor veel opslag of om te gebruiken als werkplaats voor particulier en bedrijf. Door de inrijhoogte van bijna 3 meter en een lengte van 8 meter is deze unit ook geschikt voor het stallen van campers en hoge werkbussen. Deze unit is eveneens voorzien van alle faciliteiten zoals elektriciteit, 4 stopcontacten, verlichting en een Hörmann geïsoleerde sectionaaldeur.

 

 

Het park is opgeleverd op 29 februari 2024.

 

 

Voor meer informatie en BESCHIKBAARHEID kijk op Multicomplex.nl

 

Zoekwoorden:

auto garagebox huren

beveiligde garagebox huren

een garagebox huren

garagebox huren

garagebox camper huren

funda garagebox huren

marktplaats garagebox huren

kosten garagebox huren

grote garagebox huren

goedkope garagebox huren

gemiddelde prijs garagebox huren

prijs garagebox huren

wat kost garagebox huren

wat kost een garagebox huren

verwarmde garagebox huren

prijzen garagebox huren

Garagebox, garageboxen, garage, garages, opslagruimte, autobox, autostalling, bootstalling, loods, opslagcontainer, bedrijfsruimte, bedrijfsunit, werkruimte, magazijn, voorraad, opslag, kantoorruimte, Breda, Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Dorst, Bavel, Ulvenhout, Galder, Hazeldonk, Rijsbergen, Etten-Leur, Gilze, Rijen, Oosterhout, Oosterheide, Den Hout, Wagenberg, Molenschot, Chaam, Strijbeek, Zundert, Sint Willebrord, Rucphen

Websitewww.multicomplex.nl

Advertentienummer: a1499300868