Lego City - Vakantiecamper - 60283

€ 17,99
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,99
4128sinds 19 mar. '24, 03:00
Deel via
of

Kenmerken

MerkLego

Beschrijving

LEGO City Geweldige Voertuigen bouwsets zijn perfecte cadeaus voor jongens en meisjes. Hiermee kunnen kinderen een scala aan coole voertuigen ontdekken en leuke verhalen bedenken die het echte leven nabootsen.

Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten met deze klassieke LEGO® City Vakantiecamper (60283) speelset, die boordevol realistische functies zit voor leuke rollenspellen geïnspireerd op het dagelijkse leven.

In de doos vinden kinderen alles wat ze nodig hebben om een geweldige camper te bouwen, inclusief een schat aan leuke details, plus minifiguren van een moeder, vader en schattige baby.

De vakantiecamper beschikt over een gemeubileerd interieur met een tafel, keukentje en slaapgedeelte. Het dak en een van de zijkanten kunnen open, waardoor kinderen overal gemakkelijk bij kunnen.

Dit is een fantastisch cadeau voor verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar die dol zijn op modelvoertuigen en rollenspelspeelgoed. Het bouwen van deze speelgoedcamper vereist alleen basisbouwvaardigheden.

Eenmaal gebouwd, meet de vakantiecamper ongeveer 9 cm hoog, 16 cm lang en 5 cm breed.

Accessoires zoals een coole babydraagzak voor de minifiguren, een kooktoestel met pan, plus elementen van een spiegelei en een croissant zijn inbegrepen om het speelplezier compleet te maken.
Advertentienummer: a1499878185