Enkelstaaf hekwerk zwart 120cm hoog 250cm breed

€ 34,95
Ophalen of Verzenden
2767sinds 27 mar. '23, 19:35
Deel via
of

Kenmerken

TypeOverige typen
ConditieNieuw

Beschrijving

De stevige en strakke afrasting die universeel toepasbaar is. Voor bijvoorbeeld het omheinen van uw tuin voor privacy en het weren van ongewenste bezoekers. Ook geschikt voor het afschermen van speelplaatsen en dierenweides. Daarnaast is het toepasbaar op bedrijfstereinen. 

Door de kleine maasgrootte en de puntjes aan de bovenzijde is het onaantrekkelijk om over dit hek heen te klimmen. U kunt het hekwerk ook omdraaien zodat de punten naar beneden wijzen. Zo creeert u een strakke lijn in de omheining. 

De knik in dit hek zorgt voor extra stevigheid. De staaldraden van 4 mm. zijn aan elkaar gelast en daarna voorzien van een PCV coating. Dit maakt het hekwerk geschikt voor alle weersinvloeden en onderhoudsvrij. 

U kunt dit hekwerk eenvoudig zelf monteren. Het systeem bestaat uit palen, voetplaten, bevestigingsbeugels en afdekkapjes. Hiermee maakt u zelf snel een robuuste afrastering.

Leverbaar in groen en zwart en in verschillende hoogtes tot ruim 2 meter. Alle hekwerken zijn 2,5 meter lang. 

Het monteren van het hekwerk kan op verschillende manieren, afhankelijk van de situatie. 

Plaatsing in de grond

Plaats u de plalen direct in de grond? Zorg er dan voor dat de palen 50 cm. langer zijn dan de hekwerkpanalen. (Bij een hekwerk van 63 cm. en 83 cm. hoogte kan dit 40 cm zijn.)

Bepaal de afstand tussen de palen. Hou hierbij rekening met de bevestigingsmethode van de panelen aan de palen. Dit kan namelijk aan de voorzijde (d.m.v. een beugelset) of aan de zijkanten van de paal zijn (d.m.v. tussenbeugels).

Boor gaten d.m.v. een grondboor en plaats de palen op de gewenste hoogte en zet deze waterpas. Doormiddel van snelbeton kunt u deze palen vastzetten voor een stabiel hekwerk. Laat dit goed uitharden. Monteer vervolgens de panelen aan de palen door middel van de beugels.  

Voor een goede bevestiging van de panelen adviseren onderstaand aantal beugels te gebruiken

  • Hoogte: 60 tot 80 cm.  = 2 beugels aan beide zijden
  • Hoogte: 100 tot 150 cm.  = 3 beugels aan beide zijden
  • Hoogte: 170 tot 200 cm. = 4 beugels aan beide zijden

Montage op vaste ondergrond

Als u het hekwerk op een vaste ondergrond (zoals steen, hout of beton) plaats, kunt u gebruik maken van de optionele voetplaten. Hierover plaatst u de palen en zet deze vast. Palen zijn verkrijgbaar vanaf 100 cm. Kiest u voor een lager hekwerk, dan moet u deze paal inkorten tot de gewenste lengte. 

Bekijk voor ons complete aanbod op: giga-gaas.nl. Eenvoudig thuis bezorgd of na bestelling op afspraak af te halen bij onze locatie in Loenen (zie openingstijden op giga-gaas.nl). Giga-gaas.nl: de goedkoopste in gaas, palen & toebehoren!
Advertentienummer: a1475512980