Wienerberger Pastorale Getrommeld Waalformaat UWF65

€ 63,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 90,00
250031sinds 5 feb. '24, 17:37
Deel via
of

Kenmerken

TypeKlinkers
ConditieNieuw

Beschrijving

Wienerberger Pastorale Getrommeld Waalformaat UWF65is een getrommelde vormbak klinker uit de Natura serie die zich onderscheidt door de hoge kwaliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter. De stenen zijn veelzijdig doordat ze in bijna elk type tuin het juiste accent aanbrengen. Met de jaren worden de kleuren intensiever en gaat uw terras meer leven.

Tags: Gebakken klinkers, bestratingPrijs
  • Voor maar: - Nu 63,00 per m² (10,93 excl. btw)

Leveringsvoorwaarden
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW (tenzij anders vermeld). Verzending €90,00 gratis verzending mogelijk, zie website voor meer informatie. Levering in 2 tot 5 werkdagen.

Wie zijn wij?
Sleiderink Bouwmaterialen is een betrouwbare, zelfstandige Groothandel in Hout en Bouwmaterialen. Vanuit onze vestigingen in Denekamp en Oldenzaal voorzien wij al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in Twente en Overijssel van bouwmaterialen. Inmiddels beperkt dit zich niet meer alleen tot deze regio en leveren wij door heel Nederland!

Door een zorgvuldig opgebouwde relatie met onze leveranciers kunnen wij een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment aanbieden tegen de beste prijs. Samenwerking, kwaliteit en scherpe prijzen zijn dan ook onze belangrijkste bedrijfswaarden.

Om een goede indruk van ons bedrijf en onze producten te krijgen verwijzen wij je naar onze website of onze overige advertenties. Via deze website kunnen onze medewerkers je bovendien verder helpen bij het realiseren van je wensen!

Sleiderink Bouwmaterialen BV
Hanzeweg 20
7591 BK DENEKAMP
Advertentienummer: a1498278351