Kunststof dieren beeld π™ π™€π™š kunst in de tuin beeld kalfje

Op aanvraag
Ophalen of Verzenden
1283sinds 14 apr. '24, 09:14
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeDierenbeeld
MateriaalKunststof

Beschrijving

Weerbestendige tuinbeelden en levensgrote polyester boerderijdieren, wilde dieren en decoratieve dierenbeelden voor in je tuin, en de leukste betaalbare cadeautjes.

Op de website van π™‘π™§π™€π™‘π™žπ™Ÿπ™ π™š π˜½π™šπ™šπ™‘π™™π™šπ™£ vindt u onder andere onze bekende reclame koeien en kunstkoeien. Dit zijn de levensgrote en weerbestendige polyester koeien die we voor u in elke (bedrijfs)kleur schilderen.

Grote beelden voor in de tuin en moderne beelden voor buiten vindt u ook bij π™‘π™§π™€π™‘π™žπ™Ÿπ™ π™š π˜½π™šπ™šπ™‘π™™π™šπ™£ in Almelo.

Ook beschilderen we alle andere dierenbeelden in elke gewenste kleur voor particulieren en voor bedrijven in de exacte bedrijfskleuren met logo's en teksten.

Alle info over de beelden, afmetingen en prijzen kun je op onze overzichtelijke website vinden en voor vragen kun je via hier een berichtje sturen of via de groene Whatsapp-knop op de website van π™‘π™§π™€π™‘π™žπ™Ÿπ™ π™š π˜½π™šπ™šπ™‘π™™π™šπ™£.

Vrolijke Beelden is gevestigd in 𝐀π₯𝐦𝐞π₯𝐨. Hier kunt uzelf de grote beelden op komen halen die niet met de post kunnen. Het is ook mogelijk om de grotere beelden te laten bezorgen door de koeriersdienst waar we mee samenwerken.

Graag horen we van u.

𝐕𝐫𝐨π₯𝐒𝐣𝐀𝐞 𝐁𝐞𝐞π₯𝐝𝐞𝐧
𝐀π₯𝐦𝐞π₯𝐨
Advertentienummer: m2103935657