Jukebox met eigen merk, thema is nu mogelijk Bennies Fifties

Op aanvraag
Ophalen of Verzenden
167614sinds 6 jan. '24, 14:00
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Welkom bij onze 'Custom Shop' - waar we de mogelijkheid bieden om een op maat gemaakte jukebox te bouwen die volledig voldoet aan jouw visie. Omdat elke jukebox met de hand wordt gebouwd op bestelling, hebben we de flexibiliteit om vrijwel elk aspect van het uiterlijk aan te passen.

Voor meer informatie neem contact met ons op +3170 3585810

Bennies Fifties

Namensestraat 73

2587 VX. Den Haag

customerservice@fiftiesstore.com

Of je nu specifieke ideeën hebt over het ontwerp van je jukebox, groot of klein, wij staan klaar om aan je wensen te voldoen. 

Hier zijn slechts enkele voorbeelden van wat we kunnen doen:

Aangepaste naamplaatjes: Voeg een persoonlijk tintje toe met een naamplaatje dat een favoriete foto, familienaam of motto bevat.

Gepersonaliseerd luidsprekerdoek: Kies voor unieke kunstwerken die passen bij een door jou gekozen thema.

Aangepaste kast 'schilderwerk': Laat de kast van je jukebox aanpassen met de kleuren van je favoriete sportteams.

Volledig aangepast jukeboxthema: Creëer een uniek jukeboxthema, zoals de Marshall Jukebox, met tal van aanpassingen.

Ons enthousiaste 'Custom Shop'-team begeleidt je vanaf het begin van je ontdekkingsreis tot de uiteindelijke productie. Met ervaren ontwerpers die gespecialiseerd zijn in het werken met klanten, ontwikkelen we ideeën, creëren we verbluffende kunstwerken en concepten om deze tot leven te brengen.

Onze 'Custom Shop'-ontwerpservice is uniek in de wereld, met een focus op lage volumes, op maat ontworpen jukeboxen. Dit stelt ons in staat om aan opmerkelijke projecten te werken. Voor inspiratie kun je onze Pinterest-pagina bekijken voor voorbeelden van recente projecten.

Het bestellen van je 'Custom Shop'-jukebox kan online of telefonisch. Bij telefonische bestellingen kun je jouw ideeën bespreken met ons ontwerpteam, en wij zullen een gedetailleerde offerte verstrekken. Online bestellingen kunnen eenvoudig worden aangepast met 'Custom Shop'-opties, waarbij de totale prijs dienovereenkomstig wordt aangepast. Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact met je op om je ideeën in detail te bespreken.

Ons ontwerpteam gaat aan de slag zodra we weten wat je wilt bereiken. We sturen je het 'Custom Shop'-concept/kunstwerk ter goedkeuring, waarbij je voldoende gelegenheid krijgt om feedback te delen. Nadat alles naar wens is aangepast en je de benodigde rechten voor derde partijen hebt bevestigd, vragen we om jouw definitieve goedkeuring.

Ons getalenteerde team begint dan met de productie van jouw 'Custom Shop'-jukebox en bijbehorende componenten. Of je nu slechts één op maat gemaakt item bestelt of tientallen aangepaste jukeboxen voor jouw merk of organisatie, er zijn geen minimale vereisten. Houd contact met ons voor updates en foto's tijdens het productieproces.

Let op: We kunnen geen derde partij intellectuele eigendommen (waaronder logo's, gelicentieerde afbeeldingen en graphics, enz.) opnemen zonder toestemming van de relevante eigenaars. Al onze 'branded' jukeboxen (bijv. Marshall, Jack Daniel's, The Beatles, etc.) worden vervaardigd onder formele licentie van de respectieve eigenaars van intellectuele eigendommen. Als je vragen hebt of een 'Custom Shop'-project wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

Advertentienummer: a1497174386