Icom M605 Euro Marifoon AIS/DSC

€ 1.049,00
Ophalen of Verzenden
3834sinds 7 sep. '23, 12:40
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Een geavanceerde VHF-marifoon die uw vaartuig perfect aanvult met superieure prestaties, systeemflexibiliteit en gebruikersvriendelijkheid

Tot drie stuks COMMAND HEAD/COMMANDMIC
De IC-M605EURO klasse D DSC zendontvanger is ons vlaggenschip onder de marifoons. De marifoon kan op afstand worden bediend met maximaal drie controllers, RC-M600 COMMAND HEAD en/of HM-229B/W COMMANDMIC, inclusief een intercomfunctie tussen de primaire zendontvanger en de controllers. Maximale operationele flexibiliteit, overal op uw vaartuig.

4,3 kleuren TFT LCD met grote kijkhoek
Een LCD-kleurenscherm met hoge resolutie zorgt voor een zeer grote kijkhoek van bijna 180 graden en geeft letters en functie-pictogrammen glashelder weer. Het nachtmodusdisplay zorgt voor een goede leesbaarheid en meer comfort in het donker.

AIS-ontvanger geïntegreerd
Met een geïntegreerde AIS-ontvanger kan de IC-M605EURO real-time AIS-informatie over scheepsbewegingen op het scherm te weergeven. Met het AIS-comboscherm kunt u de AIS-plotter in de gaten blijven houden tijdens basisgebruik van de marifoon. U kunt een geselecteerd AIS-doel direct vanaf het AIS-scherm oproepen door middel van een individuele DSC-oproep.

Intuïtieve gebruikersinterface
De combinatie van het directionele toetsenblok en de softkeys zorgt voor een uiterst eenvoudige bediening. De meest voorkomende functies zijn toegewezen aan softkeys (onderaan het scherm) voor een snelle drukknopwerking. Het grote tien-toetsenblok stelt u in staat om op soepele wijze kanaalnummers, MMSI-nummers met ID-namen etc. in te voeren.

Toonaangevende ontvanger prestaties
Een zwak signaal naast een sterk signaal wordt door de IC-M605EURO nog kristalhelder ontvangen. De commerciële kwaliteit van de ontvanger prestaties (een selectiviteit en IMD van meer dan 75 dB) zorgen te allen tijde voor een betrouwbare communicatie .

Actieve technologie voor achtergrondgeluidonderdrukking
De Active Noise Cancelling technologie verwijdert digitaal achtergrondgeluiden bij zowel zenden als ontvangen en zorgt voor heldere communicatie in lawaaierige maritieme omgevingen.

Last Call Voice Recording
Opnamefunctie van de laatst ontvangen uitzending slaat automatisch maximaal twee minuten van een inkomende aanroep op. Hiermee mist u geen inkomende oproepen meer.

Privégesprek
Met een optionele spraakscrambler unit, de UT-112, kunt u met de IC-M605EURO een d.m.v. een 32-toonscode beveiligd gesprek voeren. Deze functie is handig wanneer u privé-informatie met vergezellende schepen wilt uitwisselen.

Helder en krachtig audio
De IC-M605EURO verbetert de verstaanbaarheid van ontvangen oproepen. De waterdichte luidsprekerconus zorgt voor een superieure geluidskwaliteit bij een groot frequentiebereik en een vlakke frequentierespons voor een krachtig, en tegelijkertijd helder geluid.

Geïntegreerde GNSS ontvanger
Een GNSS (GPS, GLONASS en SBAS) ontvanger is in de IC-M605EURO geïntegreerd. Positiegegevens kunnen eenvoudig worden ontvangen door middel van de meegeleverde GNSS antenne met 5 m kabel, UX-241.

30 W tweeweg hailer en automatische misthoorn
Wanneer aangesloten op de optionele SP-37 hoornluidspreker, kunt u de bemanning op het dek of op de wal via de microfoon van de marifoon toespreken, en u kunt via de hoornluidspreker ieder antwoord horen. Ook verkrijgbaar is de RX hailerfunctie met vier patronen van de automatische misthoorn.

NMEA 2000, NMEA 0183/-HS connectiviteit
Met behulp van NMEA 2000 connectiviteit kan de marifoon GNSS, AIS rapporten, DSC oproepinformatiegegevens, radiofrequentie en PGN-lijstgegevens op het netwerk uitwisselen. NMEA 0183/-HS GNSS positiegegevens kunnen ook worden omgezet in NMEA 2000 gegevens voor gebruik in combinatie met andere apparatuur.

En nog veel meer
Geavanceerde waterdichtheid volgens IPX8 (water van 1 m diep gedurende 60 minuten)
Dual- en Tri-watch functies
AquaQuake waterafvoerfunctie
Knop voor directe toegang tot kanaal 16 en oproepkanaal
De meegeleverde HM-205RB-luidsprekermicrofoon kan worden aangesloten op het achterpaneel
Compatibel met het maritieme navigatiesysteem van Icom, MarineCommander
Ondersteunt nieuwe viercijferige kanalen, zoals van kracht met ingang van 1 januari 2017

De grootste watersportwinkel van Nederland.
Zeer ruim assortiment en heel veel voorraad. Bestellen kan eenvoudig en veilig via onze website. Liever een product eerst in het echt zien en vasthouden? Geen probleem! In onze Megastore op Marina Muiderzand in Almere (naast de A6) hebben we bijna alles op voorraad. Via de site ook click & collect orders te maken.
Voor deskundig advies kunt u bellen met onze ervaren medewerkers op 036 536 9440.
Advertentienummer: a1491663879