Nieuw! Haier Tundra split unit airco-warmtepomp 2,5 kW.

€ 575,00
Verzenden
39708654sinds 14 mei. '22, 15:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Snelheden3 snelheden of meer
ModelWandairco
FunctiesVentileren, Koelen en Ontvochtigen, Verwarmen
EigenschappenAfstandsbediening, Energieklasse A of zuiniger, Timer

Beschrijving

Koelen en verwarmen met de energiezuinige Haier Airco-warmtepomp. Bijzonder geschikt voor woonkamer, werkkamer en slaapkamer! Energieklasse A++/A+. Zeer geruisloos. 6 jaar fabrieksgarantie op onderdelen! Haier Tundra Plus aircondtioners zijn voorzien van een auto-restart functie na stroomuitval en een geruisloze "comfortabel slapen" stand. De Haier Tundra Plus is een single-split set met een modern design en gemaakt van duurzame materialen. De Haier Tundra is van alle gemakken voorzien. De airconditioning heeft een led-display met temperatuurindicatie, een afstandbediening en mogelijkheid tot het uitbreiden met een wifi interface. Hierdoor is de Tundra Plus ook met een smartphone of tablet te bedienen. De Tundra 2,5kW is te gebruiken in ruimtes tot 85m3.

De Haier Tundra is eveneens beschikbaar in een 3,5 kW uitvoering voor € 625,- (max 90 m3) en een 5,0 kw uitvoering voor € 855,- (max. 125 m3)

Haier is tegenwoordig één van de grootste leveranciers van airco systemen ter wereld. Haier airco systemen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Split-airco systemen zijn efficienter en bovendien veel geruislozer dan mobiele aircosystemen.


Kenmerken Haier Tundra Plus 2,5 Kw

+ Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
+ Max ca. 65m3 (goed geïsoleerd)
+ A++ label koelen
+ A+ label verwarmen

+ Energie-efficiëntie (COP) van 4,0. D.w.z. koelvermogen is ca. 4x het opgenomen vermogen in kw
+ Zeer stille binnen-en buitenunit.
+ Speciale QUIET stand binnenunit (slaapmodus); < 20 db. fluisterstil !
+ Infrarood afstandbediening
+ Auto restart na spanningsuitval
+ Wifi bediening mogelijk (optie)
+ 6 jaar fabrieksgarantie op onderdelen

+ R32 koelmiddel. Milieuvriendelijk en 10% efficiënter dan R410A koelmiddel

Inbedrijfsstelling
Het monteren van een aircosysteem (ophangen buitenunit, 63 mm muurdoorvoer maken, binnenunit ophangen en aansluiten van koelleidingen aan binnenunit) kunt u desgewenst zelf doen, maar de z.g. "inbedrijfstelling" mag uitsluitend gebeuren door een BRL 100 gecertificeerde bedrijf. Ten behoeve van de "inbedrijfsstelling" werkt WarmteBeheer.nl samen met een landelijk werkend BRL 100 gecertificeerd installatiebedrijven. Inbedrijfsstelling door de partner van WarmteBeheer.nl kan plaatsvinden gemiddeld binnen 10 - 15 werkdagen na de aanschaf van de airco. De kosten voor de inbedrijfsstelling bedragen € 295,- (werkhoogte max. 4 meter). Dit kunt u gelijk bestellen bij aankoop van uw airco via onze website.

WarmteBeheer.nl; De goedkoopste leverancier van Haier, Panasonic en Bosch split-unit airconditioning van Nederland.

Advertentienummer: a1433617275
Overige advertenties van WarmteBeheer
Meer van WarmteBeheer