Luxe lacanche Zwart/Blinkend Chroom 100cm Gas + Warmhoudkast

€ 4.150,00
Ophalen of Verzenden
1394sinds 29 nov. '22, 16:16
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
SoortVrijstaand
BereidingsoptiesWarmhoudplaat, Grill

Beschrijving

Welkom bij “Fourneaux de Château”, bij ons bent u op het juiste adres als u tegen eerlijke prijzen er een bourgondische levensstijl op na wilt houden. Wij hebben onszelf volledig toegelegd op de in- en verkoop van luxe fornuizen van het hogere segment. Dankzij ons uitgebreide netwerk weten wij u te voorzien van een veelzijdig aanbod met exclusieve merken zoals: Lacanche, AGA, La Cornue, Boretti, Majestic, Falcon, Rangemaster, Godin, Viking, Delaubrac, Ilve, Britannia, Wolf etc.

Prachtige Lacanche Zwart! Het fornuis is voorzien van 5 gasbranders en beschikt over 1 warmhoudoven en nog een grote Elektrische oven met hete lucht.

Het fornuis is Zwart van kleur en de bedieningsknoppen, ladeknoppen en knoppen van de sierstaven zijn in het blinkend chroom afgewerkt.

Afmeting: 100 breed, 72 diep.

Gasbranders
De gasbranders, die gewaardeerd worden voor hun prestaties en gebruiksgemak, hebben steeds de voorkeur van chefkoks weggedragen. De voordelen zijn talrijk: ze kunnen worden gebruikt met alle soorten pannen, u kunt in één oogopslag de kracht van de vlam beoordelen, en ze kunnen aangepast worden aan de grootte van het kookgerei en de evolutie van het kookproces.

De branders bestaan uit twee uitneembare onderdelen. De branderhuls in aluminium-gietijzer is de basis en de messing branderdeksel is het bovenste deel. Ze zijn afneembaar en kunnen gemakkelijk worden verwijderd om de kooktafel te reinigen.

De geëmailleerde gietijzeren steunroosters zijn bijzonder robuust. Zij ondersteunen het gebruikelijke kookgerei, potten, pannen, gietijzeren stoofpannen, evenals specifiek voorgestelde toebehoren (vlakke en geribde platen, woksteun).

Gas en elektrisch, statisch, warme lucht, multi-functioneel.
Lacanche-ovens zijn verkrijgbaar in drie versies: gas, elektrisch en warme lucht, die kunnen worden gecombineerd op dezelfde piano indien deze uitgerust is met twee ovens. Gas of elektrisch...
De keuze van de energie hangt af van de kookgewoonten van elke persoon. Sommigen geven de voorkeur aan gasovens, die de malsheid van het voedsel bewaren en een meer uitgesproken "bodemwarmte effect" geven. Anderen zullen kiezen voor de elektrische oven vanwege de preciezere afstelling, die bijvoorbeeld beter aangepast is voor gebak.
De techniek die deze twee kookmethodes samenbrengt is zonder twijfel de warme lucht oven. Naast de snelle temperatuurstijging maakt de warme lucht oven, die bij Lacanche het principe van de geforceerde convectie hanteert (de lucht wordt aangezogen en vervolgens over cirkelvormige verwarmingselementen rond de turbine geleid), een regelmatige bereiding op verschillende niveaus mogelijk


Waarom kiest u voor een fornuis bij “Fourneaux de Château”?
• 3 maanden garantie op al onze fornuizen,
• Gratis bezorging zowel Nederland als België,
• Eerlijke prijzen,
• Professionele bezorging waarbij wij het fornuis bij u naar binnen brengen,
• 6 maanden gratis opslagkosten, wel betaalt u voor iedere maand €50,- opslag welke wij bij levering in mindering zullen brengen op de overeengekomen prijs.
• Wij doen niet aan retourneren.

Voor ons gehele assortiment klikt u onder onze naam op “Bekijk meer advertenties”, dan ziet u ons gehele assortiment aan prachtige fornuizen.Trefwoorden:
AGA, AEG, ATAG, Bauknecht, Bertazonni, Butaan, Boretti, Bosch, combi & stoom oven, Coupe de Feu, Delaubrac, E-Caumertin, Esse, Falcon, Fornuis, Frytop, Gaggenau, Gas, Godin, Ilve, Inductie, Imperial, Keramisch, Kipspit, Kookplaat, Lacanche, La Cornue, Lava grill, Liebherr, Lofra, LPG, Majestic, Miele, Molteni, Nardi, Neff, Nordland, Oven, Propaan, Rangemaster, Rayburn, Siemens, Smeg, Sudderplaat, Teppanyaki Viking, Visbrander, Vitro Keramisch, Warmhoudplaat, Wolf, Wokbrander
Advertentienummer: m1916098964