Rocket R58 Cinquantotto V3 Dubbelboiler PID nieuw

€ 2.659,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 13,20
10187sinds 19 dec. '21, 15:09
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
ModelEspresso apparaat
Inhoud10 kopjes of meer
TypeGemalen koffie, Koffiebonen, Koffiepads en cups, Overige typen
EigenschappenAfneembaar waterreservoir, Stoompijpje

Beschrijving

Actie in samenwerking met Brute Bonen: Rocket R58 Cinquantotto voor 2660 euro inc btw + een (digitale) mini workshop om machine, koffie en evt maler perfect op elkaar af te stemmen!

Machine, mogelijkheden en alle details zijn ook te vinden op de site van Brute Bonen onder het kopje "bestellen". Inruil van huidige machine is in sommige gevallen ook mogelijk, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Eveneens optioneel mogelijk is de op de foto’s getoonde walnotenhouten upgrade set voor de machine + het baristapakket. Bij aanschaf van machine voor een actiebedrag van 150 euro inc btw i.p.v. reguliere bedrag van 250 euro.De Rocket R58 Cinquantotto (v3) is het paradepaardje van het in Milaan gevestigde Rocket Espresso. Het Italiaanse vakmanschap is terug te zien in de kleine details en de strakke afwerking. De grote draaiknoppen op de kranen geven de machine een echte retro look en zijn optioneel ook beschikbaar in walnotenhout.

DUBBELE BOILER & STILLE ROTATIEPOMP
Wie regelmatig van een cappuccino geniet weet hoe belangrijk een dubbele boiler is. Gelijktijdig espresso zetten & stomen is geen enkel probleem. De stoomdruk is met het kleurendisplay naar wens in te stellen. Dankzij de dubbelwandige stoompijpjes zijn verbrande vingers verleden tijd. De stille rotatiepomp zorgt voor de juiste druk voor het zetten van espresso.

PID TEMPERATUURREGELING & SHOTTIMER
De R58 wordt geleverd met een extern kleuren touch panel, waarmee de PID temperatuurregeling ingesteld kan worden en de doorlooptijd van de espresso af te lezen is. Omdat het een dubbele boiler is, zijn zowel brewtemperature als stoomboilerdruk in te stellen.

ENERGIEZUINIG & SLIM
De Rocket R58 heeft de mogelijkheid de in- en uitschakeltijd in te stellen via het touch panel. Dit zorgt er niet alleen voor dat je espressomachine ‘s ochtends warm is als je wakker wordt, maar ook dat hij niet langer aan hoeft te staan dan nodig. De machine kan ook in een energiezuinige ECO-mode gezet worden. Verder zijn de boilers goed geïsoleerd zodat er zo min mogelijk warmte verloren gaat. Voor de liefhebbers van de echte klassieke look, is het display ook af te koppelen.

UITNEEMBAAR WATERRESERVOIR & VASTE WATERAANSLUITING
De Rocket is voorzien van zowel een waterreservoir, als een vaste wateraansluiting. Het switchen tussen beide mogelijkheden is eenvoudig via het bedieningspaneel in te stellen. Als je gebruik maakt van het waterreservoir zit er uiteraard een beveiliging op als het water op is, om te voorkomen dat je boiler droog komt te staan. Een 1,5 meter waterslang wordt meegeleverd.

Coffee & Kitchen is ook beschikbaar voor onderhoud en reparaties aan vrijwel alle merken en soorten espressomachines tegen scherpe tarieven.
Tevens is inkoop en inruil van machines bespreekbaar (ook defect). Voor meer informatie stuur gerust even een berichtje.
Advertentienummer: m1786938922