Izzo Alex Duetto 3 dubbelboiler PID rotatiepomp gereviseerd

€ 1.525,00
Ophalen of Verzenden
Thuisbezorgd via PostNL voor € 13,90
72717sinds 16 mar. '24, 13:41
Deel via
of

Kenmerken

ConditieRefurbished
ModelEspresso apparaat
Inhoud10 kopjes of meer
TypeGemalen koffie, Koffiebonen, Koffiepads en cups, Overige typen
EigenschappenAfneembaar waterreservoir, Stoompijpje

Beschrijving

Izzo Alex Duetto 3 espressoapparaat, het topmodel van MyWay/ Gruppo Izzo. Hij is in fantastische staat zoals ook te zien is op de foto's. De Duetto is een van de topmodellen van Izzo, er zijn ook goedkopere uitvoeringen met een warmtewisselaar systeem (hx) (de Alex PID en de Vivi).
De machine is voorzien van zowel waterreservoir als een vaste wateraansluiting, dus ultiem flexibel in de plaatsing.
Izzo Alex Duetto 3 is voorzien 2 geheel gescheiden boilers, dus het is eenvoudig om tegelijk te stomen en espresso te zetten. Deze boilers zijn ook onafhankelijk van elkaar in en uit te schakelen, dus is de machine energiezuinig. Ook de geïsoleerde stoom en koffie boiler helpt hierbij. Dit model machine heeft indien gewenst de mogelijkheid beide boilers op vol vermogen tegelijk op te warmen (2500W) en is daarmee een van de snelst opwarmende en meest temperatuur stabiele machines in de markt.

De machine kersvers gereviseerd en dus in perfecte staat. Nieuwprijs 2400 euro. Dit type machine wordt niet vaak aangeboden, dus doe er je voordeel mee. Machine is werkend te zien en wordt geleverd met factuur (BTW-marge factuur, fiscaal aftrekbaar voor zakelijke kopers / ZZP - ers).

Specificaties Izzo Alex Duetto PID Dubbelboiler 2 geheel gescheiden boilers Beide boilers geisoleerd Dual PID, dus zowel koffie als stoomboiler via de PID Stoompijpje voor het opschuimen van melk (cappuccino) Voorzien van messing portafilters met dubbel en enkel bakje 2 Drukmeters (manometer) Verwarmingselementen (1500W + 1000W 230V) Zowel vaste wateraansluiting als reservoir, middels een handel eenvoudig om te zetten Vaste waterafvoer volledig voorbereid. Fluisterstille Rotatiepomp Bouwjaar 2013 Nieuwprijs 2400 euro.
Coffee & Kitchen is ook beschikbaar voor onderhoud en reparaties aan vrijwel alle merken en soorten espressomachines tegen scherpe tarieven.
Tevens is inkoop en inruil van machines bespreekbaar (ook defect). Voor meer informatie stuur gerust even een berichtje.

Wij leveren de volgende merken ook nieuw: ECM, Rocket, La Marzocco, Expobar, Quickmill, Profitec Bezzera Izzo Bellezza, Sage, Crem, Nivona en Eureka
Advertentienummer: m2093227450