FlinQ Wake-up Light Kids - Slaaptrainer

€ 22,99
Verzenden
102630sinds 11 jan. '24, 12:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

- Geeft kinderen vaste slaap en opstaan structuur
- Voor een positieve associatie met wakker worden
- Met thermometer
-

Aanbieding Flinq wake-up light kids
Sta jij elke ochtend op met het verkeerde been uit bed? Gooi die ouderwetse wekker de deur uit en verwelkom de nieuwe standaard voor ochtendgeluk - de FlinQ LED Lichtwekker/Slaaptrainer Konijn! Deze prachtige innovatie verandert je ochtendroutine in een vreugdevolle ervaring, elke dag opnieuw.

Wakker worden door het licht 
Daglicht is de meest natuurlijke manier om wakker te worden, en dat is precies wat deze lichtwekker biedt. Laat het zachte licht je kamer vullen terwijl het langzaam helderder wordt, waardoor je lichaam zich geleidelijk aanpast aan de nieuwe dag. Stel de lichtintensiteit in zoals jij het wilt en laat jezelf verwelkomen door een verfrissende glimlach elke ochtend.

De Perfecte Slaaptrainer voor Kinderen en Volwassenen
De FlinQ LED Lichtwekker/Slaaptrainer Konijn is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen die de kunst van het ontspannen wakker worden willen beheersen. Met het langzaam toenemende licht en de kalmerende geluiden, bereidt deze slaaptrainer je lichaam voor op een natuurlijk en moeiteloos ontwaken.

Een Leerzame Reis voor Kinderen
Voor opgroeiende kinderen is deze lichtwekker een geweldige metgezel. Terwijl ze de wereld van getallen en klokkijken ontdekken, biedt de wekker een praktische en educatieve benadering. Met 3 wekkerinstellingen en 6 ingebouwde muziekopties, samen met handige extra's zoals een thermometer en datumweergave, wordt leren een plezierige ervaring.

Meerdere Functies, Eindeloos Gemak
De FlinQ LED Lichtwekker/Slaaptrainer Konijn is veel meer dan alleen een wekker. Het dient als nachtlampje, lichtwekker, traditionele wekker met geluid, slaaptrainer, temperatuurmeter en zelfs als stopwatch. Het compacte ontwerp past perfect op je nachtkastje en met een batterijcapaciteit van 1.500 mAh gaat hij tot wel 24 uur mee na slechts 3,5 uur opladen.

Klaar om je ochtenden te transformeren? Ervaar de magie van natuurlijk ontwaken met de FlinQ LED Lichtwekker/Slaaptrainer Konijn. Zeg vaarwel tegen die vervelende schok van je oude wekker en begroet de dag met een lach. Kies voor comfort, kies voor innovatie, kies voor de FlinQ LED Lichtwekker/Slaaptrainer Konijn - jouw nieuwe ochtendmaatje!


  • Merk: FlinQ
  • Type: Wake-up Light Kids
  • Functies: Slaaptrainer
  • Afmetingen: 10,7 x 9,3 x 13,8 cm
  • Kleur: Wit
  • Voeding: Netstroom
  • EAN: 8720168686275Advertentienummer: a1497379925