Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

BMW 4 Serie Gran Coupe Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

BMW 4-serie Gran Coupé

Wil je een BMW occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle BMW modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

De BMW 4-serie Grand Coupé is een vijfdeurs hatchback met achter- of vierwielaandrijving op basis van de BMW 4-serie coupé. Het Duitse merk introduceerde de 4-serie Grand Coupé in de zomer van 2014 als zesde loot aan de stam van de BMW 3- en 4-serie (na de 3-serie sedan, -touring en -GT en de 4-serie cabriolet en -coupé). De auto neemt het op tegen de Audi A5 Sportback, de Volkswagen Passat CC en de Mercedes CLA.

Met de 4-serie Gran Coupé speelt BMW in op de trend van zogenaamde vierdeurs coupe's, eigenlijk gewoon een hippe benaming voor vijfdeurs hatchbacks. Het model heeft exact dezelfde afmetingen als de BMW 4-serie coupé. Door de toevoeging van de twee achterportieren loopt de daklijn echter verder door. Hierdoor en door de grotere achterklep biedt de Gran Coupé met een inhoud van 480 liter 35 liter meer bagageruimte dan zijn broer met twee portieren. Bijzonder handig is de optionele 'smart opener'. Hiermee kun je de achterklep openen door je voet onder de achterbumper te bewegen. De beenruimte achterin is goed, maar mensen langer dan 1,80 meter komen op de achterbank al snel met hun kruin tegen de hemelbekleding aan.

Motoren

BMW biedt voor de 4-serie Gran Coupé een reeks vier- en zescilindermotoren aan. Het benzineaanbod start met de 420i (184 pk) en loopt via de 428i naar het topmodel, de BMW 435i Gran Coupé (306 pk). Kopers van een diesel kunnen zelfs kiezen uit vier krachtbronnen: een 418d (143 pk), 420d, 430d en een 435d (313 pk).

Achttraps automaat

Standaard combineert BMW de meeste varianten met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een achttraps automaat is als optie leverbaar, maar standaard op de duurdere uitvoeringen. Af-fabriek hebben de meeste uitvoeringen achterwielaandrijving, maar vrijwel alle motoren zijn leverbaar in combinatie met xDrive, de vierwielaandrijving van BMW.

M-Sport-pakket

Net als de andere modellen uit de 3- en 4-serie kunnen kopers van de BMW de 4-serie Gran Coupé kiezen uit de pakketten Modern, Sport en Luxury. Deze bieden verschillende niveaus van luxe en of sportiviteit. Bestuurders die graag de nadruk leggen op sportiviteit, kunnen hun auto laten voorzien van het BMW M Sport-pakket.

Als u geïnteresseerd bent in een tweedehands BMW 4-serie Gran Coupé, kijk dan eens in het ruime advertentie-aanbod op Marktplaats. Hier vindt u een voortdurend wisselende sortering van BMW occasions, zodat u goed kunt vergelijken.