Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Schoolvak
Niveau
Overige niveaus
Auteur
Zoetermeer SVH

Beschrijving

Het theorieboek Bereidingstechnieken 1 behoort tot de leermiddelen voor SVH Kok.
Het is een naslagwerk voor zowel Kok (niveau 2) als Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.

Dit boek helpt je om de basistechnieken in de vingers te krijgen. Je begint dan ook bij de basis: de mise-en-place. Dit gaat over gereedschappen en materialen, schoonmaaktechnieken en opdeeltechnieken. Daarna ga je verder met basisbereidingen: van het maken van bouillons en sauzen tot het maken van deeg en beslag. Ook leer je om producten langer houdbaar te maken en/of de smaak te veranderen: conserveren. In de vingers!

Taal: Nederlands; Vlaams
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Rotterdam
19x bekeken
0x bewaard
Sinds 21 okt '25
Advertentienummer: m2324814380