Miner hosting, Bitcoin hosting asic vanaf 7cent kwh

N.o.t.k.
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 5,99 of thuis voor € 8,75
Thuisbezorgd voor € 13,90
50810sinds 2 apr. '24, 20:55
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Welkom bij Babo Hosting©

Wij bieden u de mogelijkheid om Bitcoin en andere cryptovaluta te minen zonder last te hebben van hoge energiekosten, lawaai en hitte.Onze missie is om het voor iedereen mogelijk te maken om op een efficiënte en betaalbare manier crypto te minen. Start bij ons al met minen vanaf 7 cent per KW.
Wij bieden niet alleen hosting, maar ook de verkoop van miners, reparaties, onderhoud en optimalisatie van jouw apparatuur. Of je nu een beginnende of ervaren miner bent, wij bieden je de beste service en ondersteuning die er is.

Onze diensten

Babo Hosting© is dé specialist op het gebied van verschillende asic miners en bieden alles wat jij nodig hebt voor een succesvolle mining ervaring.
Wij leveren alle asic miners van de beste merken zoals Bitmain, Goldshell en Whatsminer en bieden een aantrekkelijk stroomtarief voor de hosting daarvan.
Met onze custom firmware behaal je een hogere hashrate en betere efficiency, waardoor je nog meer kunt verdienen met het minen van Bitcoins en andere cryptovaluta’s, en mocht er onverhoopt iets misgaan met je miners, dan kun je bij ons terecht voor reparatie en onderdelen.
Kortom, wij bieden een complete service voor alles wat te maken heeft met het minen van verschillende cryptovaluta’s.
  • De aanschaf miners van alle topmerken inclusief garantie.
  • Betrouwbare hosting van je miners tegen een aantrekkelijk stroomtarief.
  • Aangepaste firmware voor maximale hashrate en efficiëntie van je miners.
  • Snelle reparatie en levering van onderdelen voor je miners, om zo min mogelijk stilstand te hebben.
  • Immersion cooling

Bij ons kun je zelf bepalen welke diensten je afneemt, want wij bieden onze diensten ook los van elkaar aan. Of je nu alleen op zoek bent naar betrouwbare hosting voor je huidige miners, of een nieuwe miner wilt kopen en deze elders wilt hosten, bij ons ben je welkom. Onze diensten zijn flexibel en op maat gemaakt om aan al jouw wensen te voldoen. Wij staan voor je klaar, ongeacht welke dienst je bij ons afneemt.

Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!Babo Miners
KvK: 53881990
website: www.babominers.nl
email: info@babominers.nl
Advertentienummer: m2099927880