Wyandotte kriel kippenkuikens | Gesekste kuikens, ingeënt

Op aanvraag
9981121sinds 30 jan. '24, 11:03
Deel via
of

Kenmerken

SoortKip
GeslachtVrouwelijk

Beschrijving

Lieve tamme gesekste kippenkuikens van de Wyandotte kriel. De kuikens zijn gesekst dus het geslacht is al bekend.

Dierenspecialist Hoogendoorn in Stolwijk: Dé dierenwinkel waar u uw Wyandotte kriel kippen als kuikentjes koopt!


Bent u op zoek naar gesekste jonge Wyandotte kriel kuikens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dierenspecialist Hoogendoorn is gespecialiseerd in het houden en verzorgen van kippen. We hebben doorgaans diverse rassen rondlopen, waaronder deze mooie Wyandotte kuikens.

De Wyandotte kip is te herkennen aan het platte kammetje (rozekam) wat direct na de geboorte al te zien is. De Wyandotte kriel kippen zijn erg populair bij beginnende kippenhouders, dit omdat ze enorm lief zijn en ze erg makkelijk zijn om te houden. Hennetjes van dit ras leggen in de zomer ongeveer 180 eieren, ook zullen ze af en toe broeds zijn. De Wyandotte kippen bestaan in tiental verschillende kleuren, op het moment zijn er heel veel kleuren aanwezig. Zo zijn er gezoomde kuikens, patrijskleurige, blauwe en andere kleuren. Erg leuk om een gemuleerd toompje kippen aan te schaffen.

Neem voor verdere vragen over de beschikbaarheid en de mogelijkheden contact met ons op.

Wanneer u kuikentjes bij ons in de winkel koopt bieden wij u het volgende:
Passend advies: Wij nemen altijd de tijd voor u. We zullen u daarom ook goed begeleiden in de aanschaf van uw kuikens, denk hierbij alleen al bij het kiezen van het geschikte kippenras. Daarnaast zullen wij u ook alle benodigdheden en voeding uitleggen. Wij weten wat er belangrijk is bij een kuiken van een paar dagen, en dat zullen we u ook gaan uitleggen. Echte kippenspecialisten zullen u daarom in de verkoop begeleiden.
Handleiding: Het advies dat wij geven en de uitleg voor het verzorgen van uw kuikentjes krijgt u ook allemaal mee in een handleiding. Hierin kunt u alles nog nalezen, en aan de hand van de kalender bijhouden wat er gedaan moet worden.
Compleet aanbod: U kunt bij ons terecht voor alles wat u voor uw kuikens nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan: de kooi voor de kuikens, warmteplaat, groeimix, voer- en waterbakjes, bodembedekking etc.
Nazorg: Mocht er ooit iets met de dieren aan de hand zijn, schroom niet om contact met ons op te nemen, ook al heeft u de dieren jaren geleden bij ons aangeschaft! Onze dierverzorgers en dierenarts gaan u dan verder helpen.
Extra service: U kunt uw (oude) kippen bij ons achterlaten, hier proberen wij dan weer een nieuw huisje voor te vinden.
Toch een haan? Onze kuikens worden gesekst verkocht, dit houdt in dat het geslacht al bekent is. U koopt dus hennetjes(vrouwtjes). Mocht u toch een niet gewenst haantje hebben, dan bieden wij u de optie om deze haan te ruilen tegen een hennetje. In dit geval kunt u daar contact over opnemen met ons, dan lossen wij dit met u op.
Veel soorten rassen: Wij bieden u diverse kippenrassen. Echter heeft elk ras weer zijn eigen karakter en eigenschappen. Daar vertellen we u graag meer over in Stolwijk. We zullen u dan ook adviseren welke kip het beste bij u past.

Van de volgende rassen hebben geregeld kuikens in Stolwijk:
-Brahma groot kuiken
-Orpington groot kuiken
-Cochin kriel kuiken
-Zijdehoender kriel kuiken
-Wyandotte kriel kuiken
-Wyandotte groot kuiken
-Amrock kriel kuiken
-Amrock groot kuiken
-Barnevelder kriel kuiken
-Barnevelder groot kuiken
-Australorp groot kuiken
-New Hampshire kriel kuiken
-New Hampshire groot kuiken
-Noord Hollandse Blauwe groot kuiken
-Plymouth Rock kriel kuiken


Vorige seizoenen hebben wij al veel klanten blijgemaakt met lieve kuikentjes. Het leuke is dat de kippen later super tam zijn, dit horen we van klanten terug. Met de uitgebreide uitleg over de rassen en verzorging zijn onze klanten blij. Ook de mogelijkheid tot verdere vragen stellen als de dieren gekocht zijn wordt enorm gewaardeerd!


NIEUW!!!: Zoekt u vakantie opvang voor uw kippen zodat u met een gerust hart op vakantie kan gaan? Kijk dan hiervoor op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op!


Met vriendelijke groeten,

''Het Hoogendoorn team''
Benedenkerkseweg 107
2821 LB Stolwijk (onder Gouda)
Tel: 0182-342859

Openingstijden:
Maandag t/m woensdag en vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 8:00 - 17:00


Voor meer informatie over het houden en verzorgen van (kriel-)kippen, uitleg over de rassen en benodigdheden kunt u alvast op de website kijken. Dierenspecialist Hoogendoorn in Stolwijk: Dé dierenwinkel waar u uw Wyandotte kriel zowel kippen als kuikentjes kunt kopen!

Advertentienummer: a1497971322