Pensionstalling met weidegang , paarden, 24/7 buiten.

€ 240,00
118536sinds 17 apr. '24, 11:33
Deel via
of

Kenmerken

TypeWeidegang

Beschrijving

Onze pensionstal is gelegen aan de rand van het dorp Beesd en is daarmee een prima locatie voor buitenritten. Wij werken continue aan onze accommodatie om het welzijn van de paarden te garanderen.

In onze pensionstal bieden wij groepshuisvesting aan. Groepshuisvesting sluit goed aan bij de natuurlijke behoefte van je paard, omdat het van nature een kuddedier is. Je paard leert zich in de kudde op sociaal vlak te ontwikkelen en krijgt de mogelijkheid écht paard te zijn. Tevens hebben de paarden in de groep ( gemengd) veel bewegingsvrijheid. Naast voordelen voor het paard, biedt groepshuisvesting ook voordelen voor de eigenaar. Het is bijvoorbeeld ideaal wanneer je wat minder tijd hebt en je bent ook flexibeler in de verzorgingsuren. In de wintermaanden heb je 1x p/wk een mestbeurt.
Onze stal is ook geschikt voor “ Pensioenpaarden”.

Door onze manier van huisvesten bestaat de mogelijkheid je paard gedurende het hele jaar buiten te houden.
In de zomer is er 8 ha weiland beschikbaar voor weidegang. In het weiland is een ruime schaduwplek aanwezig voor zonnige dagen. ‘s Winters wordt gebruik gemaakt van een overdekte paddock of twee gedraineerde buitenpaddocks met twee schuilstallen.

Verder beschikken we over een droge buitenbak van 20 bij 40 m met verlichting, en een longeer- of losgooibak, een afsluitbare zadelkamer, een wasplaats en 3 ruime boxen om in op te zadelen of voor eventuele calamiteiten.

Voor Shetlanders is de stal niet geschikt .
Alsmede gaat onze voorkeur niet uit naar PRE en KWPN .

Geïnteresseerd of nieuwsgierig ? , graag even een bericht via marktplaats.
Advertentienummer: m2105159420