Nieuwe chalets te koop voor scherpe prijs

€ 39.500,00
477981153sinds 2 jan. '19, 17:16
Deel via
of

Kenmerken

Soort woningChalet
VerkoopmakelaarVerkoop zonder makelaar
Woonoppervlakte40
Energielabel
Aantal slaapkamers3

Beschrijving

Dit prachtige chalet betreft het model Woodlodge XL van Hertog Recreatiebouw. De Woodlodge XL heeft de volgende kenmerken:

- 40 vierkante meter woonoppervlak (9 x 4,40 m)
- 3 slaapkamers
- Luxe en ruime badkamer
- Volledig uitgeruste keuken
- Kunststof kozijnen met HR++ glas
- Elektrische verwarming
- Laminaat vloer
- Goede isolatie
- Stalen chassis
- Houten buitenbekleding
- Buitenverlichting (spots)

Optioneel tegen meerprijs:
- Inventaris
- Veranda

Maatwerk
Met de chalets die wij dagelijks opbouwen in onze hal kunnen wij u de mogelijkheden laten zien voor uw chalet. Bent u op zoek naar uw eigen unieke chalet, mantelzorgwoning of tiny house, dan denken wij graag met u mee en ontwikkelen wij uw maatwerk droomaccommodatie. En dat alles nog steeds voor onze standaard zeer scherpe prijs. Enkele voorbeelden van ons maatwerk vindt u op de laatste foto's van de fotogallerij.

Kwaliteit & producten
Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Een duurzame accommodatie, daar gaan wij voor. Het is tenslotte de bedoeling dat u nog jarenlang plezier hebt van uw droom. U kunt bij ons terecht voor chalets, mobilhomes, glamping accommodaties, (mobiele) mantelzorgwoningen en tiny houses

Offerte of meer info?
Bent u nieuwsgierig naar wat Hertog Recreatiebouw voor u kan betekenen? Wij denken graag mee in het ontwikkelen van uw droom. Kom gerust langs om de modellen in onze hal te bekijken of voor een kopje koffie (of allebei). U kunt ons bereiken via mail: info@hertogrecreatiebouw.nl, telefoon: 06-29492423 of via onze website: www.hertogrecreatiebouw.nl.

Tot snel!

Let op: biedingen op onze nieuwe maatwerk chalets nemen wij niet serieus. Wij hebben geen voorraadmodellen of tweedehands modellen in de verkoop. Snel contact? Bel of mail. Berichten in de Marktplaats berichtenbox worden niet dagelijks gecontroleerd.
Advertentienummer: a1269367097