Uniek betaalbaar voetbaltafels in het professionele segment

€ 479,00
38023150sinds 23 jan. '09, 16:00
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Voetbaltafel Toptable Competition Pro *** Formica/Metal Line Van €558,99 voor €499,90

(foto 1, 2, 3, 4, 5, 6)

Zeer fraaie High-End Semi Professionele voetbaltafels.


Deze handige inklapbare High-End Semi Professionele voetbaltafel gaat wel erg prettig met uw ruimte om. In een handomdraai neer te zetten of volledig in te klappen en aan de kant te zetten.

Er worden zowel “Handgreep bouten” als de “Reguliere bouten” mee geleverd zodat u kunt kiezen voor het gemak dat er geen gereedschap nodig is of dat u enkel het meegeleverde inbussleutel gebruikt bij het in/uit klappen.

Deze zware voetbaltafel met 35mm dikke zijdes welke voorzien zijn van een metalen omranding is vervaardigd uit enkel hoogwaardige materialen. Zo zijn het kabinet en de poten van degelijk MDF en volledig van Formica aan de buitenzijde, maar ook de binnenzijde is van het kabinet is van sterk wit Formica. Deze poten hebben beschermende rubber sokken en zijn voorzien van nylon stelpoten. Alle buiten randen van het kabinet zijn bekleed met een dikke aluminium strip zodat deze tegen een stootje kan! Uiteraard zit alles in elkaar met hoogwaardig zwaar montage materiaal. De stevige massieve hardstalen stangen zijn hoogwaardig verchroomd en hebben een doorsnede van 16mm. Deze lopen soepel in de luxe kogellagers met metalen side-caps. Speelveld is van 15mm dik MDF met een hoogwaardige laminaat top laag voor de juiste speeleigenschappen. Met zijn 68KG heeft hij een ideaal gewicht, zwaar genoeg voor een fanatieke wedstrijd met 4 man en niet te zwaar dat stangen krom getrokken worden als een bal een keer buiten bereik ligt. Op plaatje 4 ziet u de siliconen dopjes om de tafel op neer te zetten.


Vanzelfsprekend is het belangrijk om bij zo'n super voetbaltafel te spelen met goede wedstrijdballen, daarom word deze compleet geleverd met 2 Top-Speed table-soccer balls van TopTable, maximale grip, controle en snelheid!


Hiermee speelt TopTable weer prachtig in op de wens in de markt voor een “ruimte vriendelijke hufter proof" voetbaltafel voor een "vriendelijke" prijs!


Zoals u van TopTable gewend bent zijn onderdelen vervangbaar voor vele jaren speelgenot!


Ook verkrijgbaar in de uitvoering: Competition Pro *** Formica/Metal Line Folding-Wood (foto 9, 10, 11, 12, 13)


Specificaties:

  • Maten: 75 x 141,5 x 88cm (B*L*H)
  • verpakkingsmaat: 145x75x19
  • gewicht: 70KG
  • lange zijdes zijn 35mm dik
  • poten en kabinet van hoogwaardig MDF en voorzien van sterk Formica
  • poten zijn voorzien van rubbervoet met nylon stelpoten
  • massief hardstalen verchroomde stangen 16mm
  • soepellopende kogellagers met metalen buitenkap
  • sterk 15mm dik MDF speelveld voorzien van hoogwaardige laminaat topVoetbaltafel Toptable Competition Pro *** Formica/Metal Line Van €548,99 voor €479,90

(foto 7, 8)

Zelfde voetbaltafel alleen is dit model in niet inklapbaar

Handig om te weten is dat u deze zware Semi-Professionele voetbaltafel redelijk eenvoudig en compact kunt opbergen als hij even in de weg staat, door enkele bouten eruit te halen kunt u de poten gedeeltelijk inklappen of door de laatste bouten er ook uit te halen met poten gewoon los.


ChampionSHOP.NL Een enorm assortiment en vrijwel alles uit voorraad! En vrijwel alle modellen opgebouwd te bekijken in onze showroom (bij voorkeur op afspraak).Door grootschalige rechstreekse import kunnen we leveren tegen bodemprijzen met op de meeste modellen een laagste prijs garantie voor de hele Benelux op basis van prijs/kwaliteit verhouding!!!

VOOR SLECHTS 19,95 THUISBEZORGD!

Klik ook op: "alle advertenties adverteerder"

BEL 026 3515919 OF MAIL


Check de web-site: www.championshop.nl

Advertentienummer: a1000038109
Overige advertenties van Champion biljarts
Meer van Champion biljarts