Kenmerken
Beschrijving
Mooie Siemens Studioline stoomoven IQ700 in perfecte staat, 5 jaar oud maar amper gebruikt. Daarom doen wij ‘m weg. We gebruik de stoomoven niet.
Model: CD834GB.1. Voor nis 45 cm. Exacte afmetingen breedte 594 x hoogte 455 x diepte 550.
1 heel licht krasje van 1 cm op de voorkant maar zie je amper.
Inclusief watertank, 2 gastronormbakken waarvan 1 geperforeerde bak.
Verwarmingsmethoden
Stomen 30–100 °C Voor groenten, vis, bijgerechten, voor het uitpersen van fruit en om te blancheren.
Regenereren 80–100 °C Voor vooraf bereide gerechten. De voedingsmiddelen worden met behoud van de voedingsstoffen weer opgewarmd. Door de stoom drogen de gerechten niet uit.
Deeg laten rijzen 30–50 °C Voor gistdeeg en zuurdesem. Het deeg rijst sneller dan bij kamertemperatuur. Het oppervlak van het deeg droogt niet uit.
Ontdooien 30–60 °C Voor groenten en fruit. Het voedsel wordt met stoom voorzichtig ontdooid. De gerechten drogen niet uit.
Sous-vide 50–95 °C Voor koken “onder vacuum” bij lage temperaturen tussen 50–95 °C en met 100% stoom. De gerechten worden met behulp van een vacuümapparaat in een speciale hittebestendige kookzak luchtdicht verpakt. Door het beschermen omsluiten blijven voedings- en aromastoffen behouden.
Nieuwprijs € 1.600. Mag weg voor 475 euro. .
Model: CD834GB.1. Voor nis 45 cm. Exacte afmetingen breedte 594 x hoogte 455 x diepte 550.
1 heel licht krasje van 1 cm op de voorkant maar zie je amper.
Inclusief watertank, 2 gastronormbakken waarvan 1 geperforeerde bak.
Verwarmingsmethoden
Stomen 30–100 °C Voor groenten, vis, bijgerechten, voor het uitpersen van fruit en om te blancheren.
Regenereren 80–100 °C Voor vooraf bereide gerechten. De voedingsmiddelen worden met behoud van de voedingsstoffen weer opgewarmd. Door de stoom drogen de gerechten niet uit.
Deeg laten rijzen 30–50 °C Voor gistdeeg en zuurdesem. Het deeg rijst sneller dan bij kamertemperatuur. Het oppervlak van het deeg droogt niet uit.
Ontdooien 30–60 °C Voor groenten en fruit. Het voedsel wordt met stoom voorzichtig ontdooid. De gerechten drogen niet uit.
Sous-vide 50–95 °C Voor koken “onder vacuum” bij lage temperaturen tussen 50–95 °C en met 100% stoom. De gerechten worden met behulp van een vacuümapparaat in een speciale hittebestendige kookzak luchtdicht verpakt. Door het beschermen omsluiten blijven voedings- en aromastoffen behouden.
Nieuwprijs € 1.600. Mag weg voor 475 euro. .
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
's-Gravenhage
285x bekeken
12x bewaard
Sinds 9 nov '25
Advertentienummer: m2331802825
Populaire zoektermen
Ovenssiemens microwelle plusinbouw combi magnetroninbouw ovenmiele hogedruk stoomovenimperial stoomoveninbouw oven 90 cminbouw oven met gaskookplaatgebruikte ovenssiemens hthb84kinbouw oven ikeainbouw oven 60 x 45inbouw oven 45 cminbouw oven met kookplaatgoldwing schaalmodel in Modelauto's | 1:5 tot 1:12salontafel bergen op zoom in Tafels | Salontafelshaardhout ermelo in Haardhoutsons of anarchy seizoen 7 in Dvd's | Tv en Seriesijsglijders in Schaatsengroot tina boek in Kinderboeken | Jeugd | onder 10 jaarraleigh priority in Fietsen | Heren | Herenfietsenmaximizer bh in Ondergoed en Lingerieuitschuifbare wand in Zonneschermenherder met stamboom in Honden | Herdershonden en Veedrijvers