HP 8565 Hapro Innergize Philips HB 947 Innergize REFURBISHED

€ 489,00
Verzenden
8507sinds 12 jan. '21, 23:14
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Aantal lampenMinder dan 10 lampen

BeschrijvingBezoek onze website en laat u adviseren! www.dezonnebankspecialist.nl

Al meer dan 15 jaar! Het adres voor jong gebruikte Sunmobiles en zonnehemels van het Philips en Hapro.

HP 8565 Hapro Innergize Philips HB 947 Innergize REFURBISHED

Meest luxe Innergize die momenteel leverbaar is! Nieuwprijs Euro 1.299,-

Jong gebruikt met 24 maanden garantie

Bezoek onze website en laat u adviseren! www.dezonnebankspecialist.nl

Al meer dan 10 jaar! Het adres voor jong gebruikte Sunmobiles en zonnehemels van het Philips en Hapro.

 

Geniet, ontspan, herleef en krijg nieuwe energie!
Uniek quavorm en functionele veelzijdigheid presenteert de Innergize HP 8565 zich als een wellness solarium van bijzondere klasse. Ongeëvenaard is de combinatie van ultra violet licht (UV) en infrarood licht voor het wellness gevoel. Infraroodlicht verwarmt, ontspant en geeft u nieuwe impulsen. UV licht voorziet u van een aantrekkelijke teint en stimuleert de aanmaak van vitamine D. Bovendien beschikt dit lichtgewicht apparaat (slechts 19,2Kg) over een slim vouwmechanisme waarmee het apparaat in 3 handelingen kan worden geïnstalleerden na gebruik weer tot een minimaal formaat kan worden ingeklapt.

Werking infrarood en bruiningslampen (UV)
Uw individuele wellness beleving begint al bij de keuze van het licht. Bij de InnergizeHP 8565 kunt u kiezen of u infrarood en UV licht gecombineerd wilt gebruiken of alleen infrarood licht voor weldadige en effectieve warmte kiest. Als extra highlight kan het licht zowel aan weerszijden voor het hele lichaam als aan éénzijde voor afzonderlijke lichaamsdelen doelgericht en energie-efficiënt worden ingezet. Het vitaliserende infrarood licht stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren, vermindert stress en ondersteunt het regeneratieproces na lichamelijke inspanning. Innergize-infrarood licht werkt bovendien pijnverzachtend bij gevoelige spieren en gewrichten. Het inschakelbare UV lichtgeeft een mooie bruine en natuurlijke frisse teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Innergize infrarood en UV licht geven een positief lichaamsgevoel, merkbare vitaliteit en je goed voelenin alle opzichten! De Hapro Innergize is uitgerust met:

 • 2 X 300 Watt (HPA) Philips bruiningslampen 2 X 1100 Watt Philips infra rood lampen.

De vele standaard opties van de Hapro Innergize HP8565
Het is nietalleen de werking van de infrarood en bruiningslampen die u tijdens de sessies het wellness gevoel geven ook de vele standaard opties die de Innergize HP 8565 heeft dragen bij aan de ultieme wellnessbeleving: relaxen, stress verminderen,het lichaam ontspannen, je goed voelen en er aantrekkelijk uitzien!Audio&MP3:

 • dankzij twee geïntegreerde luidsprekers kunt u genieten van rustgevende, voorgeprogrammeerde natuurgeluiden. U kunt echter ook naar uw favoriete station op de ingebouwde digitale radio luisteren of uw eigen MP3-speler aansluiten om naar uw eigen favoriete muziek te luisteren.

Wellness sounds:

 • de voorgeprogrammeerde Wellness sounds: nature,oriental garden, becah en Big City zorgen voor een aangenaam geluid tijdens de ontspanning en bruiningssessies.

Natuurlijke aromatische geuren:

 • u heeft de keuze uit drie unieke geuren (Summer Blue, Orange Valley en Green Oasis) die de multizintuiglijke ervaring verbeteren. Kies uw favoriete geur en stel de intensiteit in overeenstemming met uw gemoedstoestand in.

Elektromechanische timer:

 • zorgt ervoor dat u uw gewenst aantal minuten van de bruining en ontspanningsessie kunt instellen. Bovendien schakelt deze elektromechanische timer het full body solarium automatisch na 45 minuten ter beveiliging uit. De minuten worden digitaal weergegeven.

Snooze functie voor infrarood:

 • nadat het akoestische signaal voor de laatste minuut is afgegaan, kunt u de snooze functie voor infrarood inschakelen om nog eens 10 minuten te genieten van warmte en ontspanning.

Handig in gebruik
Naast de werking van het Wellness solarium en de vele standaard opties van de Innergize HP 8565 is er ook geacht aan het gebruiksgemak. Het lichtgewicht wellnessapparaat is van vele gemakken voorzien, zoals;Installatie:

 • Uitvouwbaar vanuit compact opslagformaat in 3 eenvoudige stappen

Ruimtebesparend:

 • In 3 eenvoudige stappen opvouwbaar tot een compact formaat.

Eenvoudig vervoer:

 • dankzij het lichtgewicht ontwerp, slechts 19,2 Kg, geïntegreerde wielen en handgreep is het Wellness solarium eenvoudig te gebruiken en te verplaatsen.

Instelbare hoogte:

 • de hoogte van de behuizing is aan te passen aan de hoogte van uw bed, matras of bank.

Digitaal display:

 • via het digitale display kunnen alle functies die dit zeer veelzijdige wellness apparaat heeft worden geregeld.

Afstandbediening:

 • het apparaat is ook eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening.

Afstandsmeter:

 • voor het bepalen van uw bruinings afstand. Zo kunt u precies zien wat de afstand is van de lampen tot uw lichaam.

Akoestische signaal:

 • waarschuwt u wanneer u zich moet omdraaien

Urenteller:

 • op het digitale display kunt u aflezen hoeveel uur uw apparaat dienst heeft gedaan!

Praktische bewaarplek:

 • voor brillen in de geïntegreerde houder

2 jaar garantie:

 • alle Innergize modellen zijn CE getest. Daarnaast bieden wij u de zekerheid van 2 jaar garantie! Top kwaliteit met 2 jaar zekerheid!Advertentienummer: a1368364255