Philips Hapro Innergize Nieuwe Lampen + Bezorgen + Garantie

€ 448,00
Verzenden
87716sinds 11 dec. '22, 15:13
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Aantal lampenMinder dan 10 lampen

Beschrijving

Goed uitziende Philips Hapro Innergize HP 8565 met nieuwe bruinings lampen.
Gratis Bezorgen en 2 Jaar Garantie.

Speciale kenmerken
Bruinen van het hele lichaam – InfraTan
Tijdens het bruinen worden infraroodlampen tegelijk met bruiningslampen gebruikt. Dit creëert niet enkel een meer comfortabele warmte, maar de infraroodlampen verbeteren ook het bruinen door de bloedcirculatie in de huid te verbeteren. De Innergize is ingesteld voor een lichaamsbruining van 30 minuten (afhankelijk van de huidgevoeligheid kan dit meer of minder zijn).

Ontspanning van top tot teen – Infrarood
Zelfs als u niet wilt bruinen maar gewoon ontspannen: de twee infrarode lampen van de Innergize kunnen afzonderlijk gebruikt worden om stijve of vermoeide spieren en gewrichten te verwennen, een zalig gevoel van warmte gevend voor een diepe en volledige lichaamsontspanning.

Digitale gebruikersinterface
De digitale gebruikersinterface maakt het programmeren snel en eenvoudig. Het scherm geeft ook het signaal aan van de geheugenfunctie van de gebruikslevensduur als het tijd is om de lampen te vervangen (na 750 uur).

Afstandbediening
De innergize is ook eenvoudig te bedienen met een afstandbediening.

Veiligheidstimer
De veiligheidstimer – met dubbel veilige elektronische waakhond – laat u toe de lengte van uw bruiningssessie instellen. Als de sessietijd voorbij is, zorgt de automatische uitschakelingfunctie ervoor dat de sessie beëindigd is volgens de ingestelde tijd.

Afstandsmeter
De ingebouwde afstandsmeter stelt u in staat om gemakkelijk de ideale afstand te meten tussen uw lichaam en het apparaat. Voor een optimaal gelijkmatig bruiningsveld van 190 x 70 cm moet de lampbehuizing ongeveer 65 cm boven het lichaam staan.

Verstelbare hoogte
Geschikt voor gebruik met bedden met gewone hoogten (incl. matras) tot 57 cm. Het bed moet een ruimte van 8 cm of meer van de grond hebben zodat de poten van de Innergize onder het bed kunnen worden geplaatst voor gebruik.

Inklapbaar
Kan in drie eenvoudige stappen ingeklapt worden tot een compacte grootte voor eenvoudige opberging. Handig geïntegreerde wielen en grepen laten een eenvoudig transport mogelijk wanneer ingeklapt.


Zie website voor Technical specifications en Standard features

Inclusief 2 jaar volledige garantie en gratis bezorging.

Heeft u vragen en of opmerkingen kunt u contact opnemen via Website www.bolawi-rent.nl, Email, Bellen of Whatsapp 06 222 577 61
BoLawi-rent Al sinds 1994 een begrip
Verkoop, Verhuur, Inkoop, Reparatie en Onderdelen Service van Sunmobile.
Dossiernr. K.v.K. 05053971Advertentienummer: a1464376699