Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op

Hebben afzuigkappen een ventilatieopening naar buiten?

De meeste afzuigkappen werken door middel van een ventilatieopening naar buiten, die de geuren en stoom naar buiten afvoeren. Er zijn ook afzuigkappen met recirculatie die een filter hebben om geuren te neutraliseren en geen afvoer naar buiten nodig hebben. 

Hoe kies ik een afzuigkap?

Welke afzuigkap past bij jouw keuken, hangt af van enkele factoren. Hoeveel ruimte heb je? Welke functies wil je? Wat is je budget? Voor kleine keukens is een onderbouwafzuigkap de beste keuze. Als je je stoort aan grote afzuigkappen, is het elegante ontwerp van een vlakschermafzuigkap perfect.

Wat kost een achterwand?

De prijs voor een nieuwe achterwand voor je keuken is afhankelijk van het materiaal en de grootte, maar je vindt al een tweedehands achterwand vanaf € 20.

Kun je een achterwand aan tegels bevestigen?

Ja, het is mogelijk om een achterwand rechtstreeks aan tegels te bevestigen. Zorg er wel voor dat je de bovenkant met siliconenkit dicht, zodat er geen water achter komt. 

Is een achterwand noodzakelijk?

Een achterwand beschermt je muur en keukenkastjes tegen hitte, vocht en kookresten. De achterwand zorgt er dus voor dat je op lange termijn kosten bespaart. Bovendien is een achterwand niet alleen functioneel: in een kleur naar keuze kan hij de blikvanger van je keuken vormen.