De INKOOP specialist platen LP singles JAZZ ROCK POP ALTERN.

Zie omschrijving
Ophalen
376744sinds 3 mar. '15, 18:15
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw in verpakking

Beschrijving

Bent u zoek naar een betrouwbare partij voor overname van een uitgebreide muziek verzameling nu u gestopt bent met verzamelen of heeft u mogelijk een collectie uit erfenis verkregen die u graag in goede handen laat overgaan?

Voor advies en overname bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken professioneel en discreet en kennen de markt van binnen en van buiten!

Nieuw in deze wereld? Selected Sounds is al twintig jaar actief met aankoop en waardebepaling van muziek collecties, aanvankelijk adviserend en inmiddels ook voor overname.

Wij richten ons op verzamelingen die zijn opgebouwd rondom vinyl platen (LP's/ elpees/ 33-toeren platen), 45 toeren singles en CD's, maar ook alles om artiesten heen. Denk dan aan boeken, band merchandise, tijdschriften, handtekeningen, awards, gesigneerde instrumenten, literatuur enz. enz.

Geen genre is ons vreemd en wij hebben kennis van veel stijlen zoals Nederlandse en Amerikaanse Bop-jazz, jaren 70-er en 80-er jaren punk, reggae, Americana, Nederlandstalige singles verzamelingen, ninetees grunge en vele meer.

Wij hebben een zeer grote kennis van collecties uit de periode 1963-1983, een spannende periode in de ontwikkeling van de muziek en voor ons de bakermat voor veel hedendaagse moderne muziek.

Wij nemen wekelijks collecties over en dat al ruim vijftien jaar. Om die reden zijn wij geen vreemden in de markt.

Wij hebben klussen gedaan voor Hans Breukhoven (Free Record shop), verkochten gouden platen van Shocking Blue, namen de boedels over van lokale radiostations en o.a. het platenlabel Barclays en ontfermden ons over vele kleine en grote platencollecties varierend van kostbare Jazz tot pop-archieven van recensenten en liefhebbers met allen gelijkwaardig, hun zeer grote muzikale passie!

Is om welke reden ook de tijd nu gekomen om een verzameling van de hand te doen, neem dan beslist contact op met de kenners van Selected Sounds uit Tilburg.

Wij staan bekend om onze goede kijk op platencollecties en ook treden we al bijna 20 jaar op als deskundige voor verzekeraars en intermediairs.

Overtuigd? Bel ons op M 06-28966282 of mail info@selectedsounds.nl en wij staan scherp !!!!

We hopen van u te mogen horen!

Mvg

Raymond KokSelected Sounds
Leharstraat 8
5011 KC Tilburg
info@selectedsounds.nl
W www.selectedsounds.nl
M 06 289 66 282
KvK 18077258

Ga voor meer informatie naar onze website.

---

Selected Sounds bestaat sinds 2004, maar onze affiniteit met vinyl gaat veel verder terug. Wij streven ernaar om door professionaliteit, enthousiasme en inzet de beste te zijn in wat we doen. Voor u betekent dit:

  • Specialisten in vele genres vinyl, van pop en rock tot jazz en klassiek
  • Die diep en breed kennis hebben van singles, elpees, CD's, DVD's, muziekliteratuur en merchandise
  • Betrouwbare speler met jarenlange ervaring en vele positieve referenties
  • Grote internationale klantenkring waar platen in goede handen zijn
  • Transparantie over waarde en mogelijkheden, verwacht van ons geen opkoperstaal!
  • Die zeer goed thuis zijn in items van zeer hoge conditie en met een hoge mate van zeldzaamheid

Selected Sounds volgt de platenwereld intensief sinds het midden van de jaren tachtig. In de hoedanigheid van verzamelaar, inkoper, taxateur, veilingmeester én verkoper hebben wij een zeer compleet zicht op de ontwikkelingen in de markt van geluidsdragers en in het bijzonder vinyl. Bovendien zijn wij diep gespecialiseerd in vrijwel alle genres.Advertentienummer: a1018718747