Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Model

Variant

Type advertentie

Leasevorm
Prijs
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Type hybride
Actieradius (min.)

Carrosserie

Cabriolet
Coupé
Hatchback(58)
MPV
Sedan
Stationwagon
SUV of Terreinwagen
Overige carrosserieën
Bekleding
Aantal deuren
Aantal stoelen
Accu-capaciteit
Accu-laadtijd (max.)
Accu-snellaadtijd (max.)
Vermogen
Motorinhoud
Aantal cilinders
Trekgewicht (geremd) (min.)
Trekgewicht (ongeremd) (min.)
Aandrijving
Leeggewicht (max.)
Energielabel
Emissieklasse
Wegenbelasting (max.)
Moet nu weg
BTW verrekenbaar

Aangeboden sinds

Sorteer op
Citroën DS4 Te Koop

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

De Citroën DS4 staat bekend om zijn opvallende design en luxe afwerking. Belangrijke kenmerken zijn het moderne interieur, de hoogwaardige materialen, en de geavanceerde technologieën zoals een touchscreen en rijhulpsystemen. De auto biedt bovendien een combinatie van sportieve rijeigenschappen en comfort, waardoor je zowel in de stad als op de snelweg geniet van een geweldige rijervaring.
De Citroën DS4 onderscheidt zich voornamelijk door zijn unieke design en premium afwerking. Waar andere modellen vaak focussen op functionele aspecten, biedt de DS4 een meer emotionele en luxe benadering. Het heeft een sportieve coupé-achtige uitstraling die niet in de schaduw staat van zijn concurrenten, en biedt daarmee een combinatie van stijl en functionaliteit die veel bestuurders aanspreekt.
Veiligheid is een topprioriteit voor de Citroën DS4. Deze auto is uitgerust met diverse veiligheidsfeatures zoals een geavanceerd remsysteem, airbags rondom, en systemen die rijassistentie bieden zoals ABS en elektronische stabiliteitscontrole. Daarnaast zijn er ook opties voor noodremassistentie en een dodehoekdetectiesysteem, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.
Het rijcomfort in de Citroën DS4 is uitstekend, vooral tijdens lange ritten. De zetels zijn ergonomisch ontworpen en bieden goede ondersteuning, terwijl de ophangingen zijn afgestemd op het absorberen van schokken op verschillende wegdektypes. Dit zorgt ervoor dat je ondanks lange ritten fris en ontspannen aankomt op je bestemming, zonder vermoeidheid te ervaren tijdens het rijden.
De Citroën DS4 is bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik door zijn praktische indeling en ruime bagageruimte. Met voldoende ruimte voor passagiers en hun spullen, voel je je nooit benauwd. Bovendien zijn de technologieën voor connectiviteit en infotainment eenvoudig te gebruiken, wat zorgt voor een aangename rijervaring, of je nu naar je werk rijdt of een weekendje weg gaat.