Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Opel Ampera E Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

De Opel Ampera E heeft verschillende unieke kenmerken, zoals een volledig elektrische aandrijving, een indrukwekkende actieradius van ongeveer 520 km en ruime binnenruimte. Het dashboard is uitgerust met geavanceerde technologie die rijk is aan informatie, zoals energieverbruik en navigatie. Daarnaast heeft de auto een sportieve uitstraling en is hij ontworpen om zowel comfort als prestaties te bieden.
Met een volle accu kan de Opel Ampera E ongeveer 520 kilometer rijden. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel lange ritten als dagelijks gebruik. Het is goed om te weten dat de werkelijke actieradius kan variëren afhankelijk van rijomstandigheden, rijstijl en het gebruik van airco en verwarming.
Rijden in een elektrische auto zoals de Opel Ampera E heeft verschillende voordelen. Ten eerste ben je beter voor het milieu, omdat elektrische voertuigen geen schadelijke uitlaatgassen uitstoten. Daarnaast zijn de kosten voor elektriciteit vaak lager dan die voor benzine of diesel, en je kunt profiteren van lagere belastingen en geen wegenbelasting in sommige gebieden. Bovendien is het rijcomfort vaak uitstekend door de stille motor en het directe koppel.
Het opladen van de Opel Ampera E kan afhankelijk van het laadstation en de gebruikte kabel variëren. Thuis met een standaard stekker kan het opladen zo'n 8 tot 10 uur duren. Bij een snellaadstation kan de accu in ongeveer 30 minuten tot 80% opgeladen zijn. Dit maakt het gemakkelijk om je auto weer snel op de weg te krijgen.
Het onderhoud van de Opel Ampera E is vergelijkbaar met dat van andere elektrische voertuigen. Het is belangrijk om regelmatig de remmen, batterij en banden te controleren. De remmen vergen vaak minder onderhoud omdat elektrische auto’s regeneratief remmen gebruiken, wat helpt om de slijtage te verminderen. Zorg ervoor dat je je auto regelmatig laat controleren om een optimale werking te garanderen.