Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Peugeot 108 Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Peugeot 108

De Peugeot 108 is de ideale stadsauto. Hij is wendbaar, gemakkelijk te rijden en bovendien biedt hij veel praktische mogelijkheden aan de binnenkant. Met zijn strakke uiterlijk en compacte afmetingen is het de perfecte oplossing voor dagelijks gebruik. Hij voelt zich goed thuis in de straten van de stad, maar ook op de snelweg.

Hij is doelgericht gebouwd en voelt zich zelfverzekerd op de weg. Een heleboel geweldige technologie binnenin maakt de rit leuker voor iedereen die zich in de 108 bevindt. En er zijn tal van stijlvolle personalisatie mogelijkheden om uit te kiezen met prachtige pakketten.

Prestaties en rijgedrag

Er is slechts één motor beschikbaar, een 1.0-liter benzine S6-S met 72 pk. U voelt de kracht ervan gestaag toenemen als u het pedaal vanuit stilstand indrukt en u in een mum van tijd op snelheid komt. Een handgeschakelde vijfversnellingsbak maakt het schakelen tot een plezier, met perfect verdeelde overbrengingsverhoudingen die bij elke snelheid het juiste toerental geven.

Het rijcomfort is hoog, waarbij de ophanging de schokken van de weg verzacht. En met de consequent afgewogen besturing houdt u altijd de controle. Hij voelt zich zelfverzekerd bij korte stads manoeuvres, cruisen op de snelweg en kronkelige wegen. Een gebrek aan overhellen draagt verder bij aan het zekere gevoel bij het ronden van bochten.

Interieur en comfort

Alle modellen worden geleverd met een touchscreen systeem, dat volledige controle biedt over de verschillende systemen. Koppel uw smartphone met de Peugeot 108 voor een spiegelbeeld van uw telefoon display op het scherm. Dit geeft gemakkelijk toegang tot navigatie-apps van derden, berichten en muziek die wordt afgespeeld. De bestuurder heeft volledige controle over het geluidssysteem via het multifunctionele stuurwiel.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier & kofferinhoud

In de Peugeot 108 is er volop ruimte. Alle passagiers kunnen genieten van meer dan genoeg hoofd- en beenruimte. Het is een kleine auto, maar het interieur voelt toch groot aan. Het is nooit krap, zelfs niet met drie passagiers achterin.

De kofferbak biedt 196 liter ruimte, 180 liter als u kiest voor een ruimtebesparend wiel. Hij is gemakkelijk toegankelijk, waardoor het laden van de kofferbak eenvoudig is. Klap de 50/50 gesplitste achterbank weg voor nog meer opbergruimte.

Veiligheid

De Peugeot 108 heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Zes airbags zorgen ervoor dat alles binnenin veilig is in het geval van een botsing en de stabiliteitscontrole houdt u stevig op het asfalt in de bochten. Ga voor het Allure-model en hoger voor extra veiligheidsfuncties, zoals een waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook, die u waarschuwt als u een andere rijstrook oprijdt zonder dat dit aan te geven. City Braking helpt u te stoppen in het geval van een mogelijke botsing.

Versies en verschillende specificaties

Active:

  • 1.0 S6-S 72 pk

Allure:

  • 1.0 S6-S 72 pk

Collection:

  • 1.0 S6-S 72 pk

Wat is het verbruik van de Peugeot 108?

De Peugeot 108 beweert een brandstofverbruik te hebben van 5,26 l/100kg voor de handgeschakelde en 5,14 l/100kg voor de automatische versnellingsbak.

Hoeveel kost een Peugeot 108?

U kunt de Peugeot 108 splinternieuw kopen voor ongeveer 14.280 euro. Als u het topmodel van de serie wilt hebben, is het eerder € 17.850. Als u liever een tweedehands model koopt, bekijk dan Marktplaats Auto.

Wat zijn de afmetingen van een Peugeot 108?

De Peugeot 108 is vrij klein en is slechts 3.455 mm lang. Ondanks zijn grootte is het de perfecte auto om in de stad rond te rijden.

Wat is het gemiddelde motorinhoud van de Peugeot 108?

De Peugeot 108 is leverbaar met een 1.2-liter 3-cilinder benzinemotor. Toen de Peugeot 108 voor het eerst werd gelanceerd, was er een 1-liter versie beschikbaar, maar deze werd al snel weer geschrapt. Er zijn geen dieselmotoren beschikbaar.